@Radek41: czemu tak uważasz? Akurat miał ciekawy program i jasno przedstawiony, więc zainteresował trochę ludzi, głównie pewnie tych zmęczonych już rządami po/pis
@Radek41: ale .N to jednak była ciekawsza i ambitniejsza próba i tam naprawdę sensowni ludzie w to wchodzili jak np. Wadim Tyszkiewicz, skończyła jak skończyła ale porównywanie tego do Kukiza i Hołowni jest śmieszne
@BrakPomysluNaNick: Nowoczesna petru była zajebista, ale wiesz: tak jak ośmiorniczki pogrążyły Sikorskiego, tak lot na Maderę Petru... ale już maseczki za kilkaset milionów spoko
@ZmiksowanaFretka: to bardziej mówi o stanie całego społeczeństwa, które od lat wyklucza dobrych ludzi z polityki z błahych powodów (j/w), a potem głosuje na jakiś klaunów, przez co mamy śmieszny jarmarczny kraj
@Radek41: jakie społeczeństwo tacy politycy ¯\_(ツ)_/¯ 70% głosuje w kółko za tym samym syfem ale najlepiej narzekac na te parenascie procent, które głosuje za zmiana systemu a brak im konkretnego kandydata.
Usuniesz Kukiza czy Holownie to wynik wyborow dalej będzie taki sam
@Radek41: No jasne. Bo prawdziwie mądre społeczeństwo głosuje na PiS albo PO. Hołownia ma najlepszy program i jest inteligentniejszy od reszty kandydatów (w debatach nie mieli by z nim szans) Tak prezydent jak i parlament powinni wylatywać co 4 lata na zbity pysk jeśli nie mają pomysłu na wyraźną poprawę kraju. Wszystkie partie/kandydaci, którzy zajmowali III miejsce powinni zajmować I. Ewentualnie lewica lub konfederacja, żeby było widać, że społeczeństwo chce
@Radek41: nie menele spoleczne tylko ludzie co szukaja alternatywy od pis/po. Co wybory ktos taki sie pojawia i ginie przed nastepnymi wyborami. 2011 Palikot 2015 Swetru i Kukiz 2019 Razem (jako przystawka lewicy) 2020 Holowinia - i patrzac na niego mam nadzieje ze w przelami ten duopol.
Nie mam na kogo zagłosować, to zagłosuję sobie na gwiazdę TVN, bo hehe jest fajny
Ten sam elektorat, co wcześniej hehe nie mam na kogo głosować, ale Kukiz wydaje się spoko
#wybory #wyboryprezydenckie2020 #holownia #polityka
ej ale tam w tle w sztabie widać Giertycha i ludzi z platformy
O BOZE O #!$%@?
@marylarodowicz: napisze po prostu "XD"
Twój ruch 2.0
Nowoczesna 2.0
Kukiz15 2.0
Historia rewolucyjnych "ruchów" i "trzecich miejsc" się powtarza
Usuniesz Kukiza czy Holownie to wynik wyborow dalej będzie taki sam
@Kawunia_z_rana: na które tak odpowiedział oprócz B L A N C I K A? Konkret, bo widzę że jesteś bardzo poinformowana
Komentarz usunięty przez moderatora
Co wybory ktos taki sie pojawia i ginie przed nastepnymi wyborami.
2011 Palikot
2015 Swetru i Kukiz
2019 Razem (jako przystawka lewicy)
2020 Holowinia - i patrzac na niego mam nadzieje ze w przelami ten duopol.