Aktywne Wpisy
"Budujemy dom, prawie wszystko robimy SAMI"
Coraz więcej par z dumą prezentuje w social mediach budowę własnego domu i nie jestem w stanie zrozumieć, dlaczego tak mocno akcentują oni robienie czegoś samemu? Co w tym jest takiego fajnego xd? Fajniej jest chyba zlecić takie czynności innej osobie/firmie, a samemu ten sam czas spożytkować na znacznie przyjemniejsze czynności
#dom #remontujzwykopem #budujzwykopem #budowadomu
Coraz więcej par z dumą prezentuje w social mediach budowę własnego domu i nie jestem w stanie zrozumieć, dlaczego tak mocno akcentują oni robienie czegoś samemu? Co w tym jest takiego fajnego xd? Fajniej jest chyba zlecić takie czynności innej osobie/firmie, a samemu ten sam czas spożytkować na znacznie przyjemniejsze czynności
#dom #remontujzwykopem #budujzwykopem #budowadomu

Powiedzcie mi, skąd u Polaków taka maniera, że czym starszy i gorszy samochód ma to tym bardziej nie szanuje samochodów innych? Mówię tu głównie o obijaniu drzwiami na parkingach pod sklepem czy pod blokiem. Mam nowe auto i dbam o nie, regularnie myje i zabezpieczam woskiem co kilka msc. staram się parkować tak żeby zarówno ja jak i osoba stojąca obok miała wystarczającą ilość miejsca na wejście/wyjście z samochodu, dodatkowo pod sklepami

#eu4
źródło: comment_1593096515vJBqbTxlqDtu9ciTZh8lNu.jpg
Pobierz@IdillaMZ: to jest dziwne, biorąc pod uwagę dystans między granicami (no chyba że Rosją skolonizujesz Syberię i część Ameryki), ale zdarza się bardzo często. Podobnie często zdarza się,
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Co do rywali, to pewnie trochę czasu minie, jak AI nauczy się w miarę normalnie zachowywać na tym nowym patchu. Nie podejmuję się jednak jego oceny, bo za mało grałem. Miałem nadzieję, że przebudują grę, a tu po prostu dodane parę mechanik na krzyż, przy okazji usuwając część starych rozwiązań, za które już