Aktywne Wpisy
ZdrowaPianka_pl +107
Kochane Mirki i Mirabelki!
Mamy tu fanów piwa bezalkoholowego i piłki nożnej? Zaczyna się EURO, piękny czas dla kibiców, nie zawsze korzystny dla Polaków, ale na pewno są kraje, które będą cieszyć się z sukcesów swojej drużyny. Obyśmy również mieli ku temu powody ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z okazji tego wyjątkowego czasu postanowiliśmy zrobić kolejne #rozdajo! Tym razem mamy dla Was 3 vouchery po 50 zł do
Mamy tu fanów piwa bezalkoholowego i piłki nożnej? Zaczyna się EURO, piękny czas dla kibiców, nie zawsze korzystny dla Polaków, ale na pewno są kraje, które będą cieszyć się z sukcesów swojej drużyny. Obyśmy również mieli ku temu powody ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z okazji tego wyjątkowego czasu postanowiliśmy zrobić kolejne #rozdajo! Tym razem mamy dla Was 3 vouchery po 50 zł do
PiccoloColo +152
moje poglądy:
- odejście od węgla, budowa elektrowni jądrowej
- zwiększenie kary za znęcanie się nad zwierzętami
- wprowadzenie ministra do spraw zwierząt
- legalizacja małżeństw homoseksualnych- jeśli nikt nie robi nikomu krzywdy to niech żyje jak chce
- ograniczenie socjali do minimum, ale jednak w razie gdy komuś powinie się noga dobrze, żeby Państwo pomogło (sama straciłam dom w pożarze i z dnia na dzień zostałam z niczym)
- wprowadzenie 5-10zł za wizytę u lekarza
- edukacja seksualna już od podstawówki, oczywiście odpowiednio dobrana do wieku. Chciałabym, żeby edukowały osoby przeszkolone, a nie nauczycielka przyrody, która swoją wiedzę na ten temat ma z lat siedemdziesiątych.
- prawo do aborcji (wyboru), ale tylko we wczesnych tygodniach ciąży lub w późniejszym czasie jeśli zostaną wykryte poważne wady rozwojowe lub wystąpi zagrożenie życia matki.
To tyle z takich rzeczy co mi siedzą w głowie najbardziej, wiem, że mam lewicowe myślenie, ale nie do końca, a już na pewno nie w kwestii ekonomicznej.
Jestem ciekawa ile osób podzieli moje przemyślenia.
#wybory #polityka
@Australiaa: serio?
Chciałabym, aby ludzie wyrobili w
@Australiaa: i chcesz wprowadzić aborcję?
To mi się kojarzy z najbardziej obrzydłą ideologią - marksizmem, w imię wolności zakładali obozy pracy i zniewalali ludzi.
Pozostałe to jakiś lewoskrętny wysryw.
Odejście od węgla tak 50/50 ogarnięcie korupcji w Polskich spółkach węglowych- jak najbardziej.
Edukacja seksualna od przedszkola? Śluby dla pare homoseksualnych? Te dwa kategorycznie dyskwalifikują każdego kandydata.
Tylko muszę stworzyć partię i znaleźć polityków z podobnymi poglądami.
Komentarz usunięty przez autora