Łazi taki cygan przychlast teraz po dworcu i zaczepia ludzi i aż się #!$%@?łem na przystanku, bo go kojarzę (na przystanku jest teraz xD) no to podchodzę do cygana i gościa, którego zaczepia i pytam "Panowie sie znają?" na to ten młody studenciak, że nie no to mówię do tego cygana "Słuchaj, chcesz zaraz wrócić do Brzegu? Nie? To #!$%@?" i cyganik do mnie "dobra kierownik już idę, po co te nerwy" xD
Studenciak podziękował, a ja ze nie ma za co bo tutaj to norma no i od razu humorek po pracy lepszy jak sie cygana pogoni. Ten Brzeg to zakała dworca PKP we Wro.
@Shishu: dzisiaj góralowi wystawiłem 500 zł mandat. Jeszcze kilka i może odpoczniesz od niego na jakiś czas. Ale do tego czasu chciałbym być już na świadectwie (づ•﹏•)づ
@Shishu: proszę nie szkalować naszego cygańskiego brzegu xD to że na jednego mieszkańca przypada dwóch kamukerów to nie oznacza, że Brzeżanie są źli xD
Nie wiem co to za posmiewisko na wykopie z osób które idą na miesięczne przeszkolenie wojskowe i składają przysięgę. Jakby była wojna to i tak każdy z nas będzie miał gówno do gadania xD #wojsko #ukraina #wojna
Studenciak podziękował, a ja ze nie ma za co bo tutaj to norma no i od razu humorek po pracy lepszy jak sie cygana pogoni. Ten Brzeg to zakała dworca PKP we Wro.
#sziszucontent #wroclaw
Komentarz usunięty przez autora