@Paks__Mawlata06: grałem złotym 80 w składzie za kilka milionów, do czasu aż pojawił się w wyzwaniach, i nie odstawał, więc nie rozumiem pytania ( ͡°͜ʖ͡°)
@PLDan no to pog dla ciebie xd, grałem trochę zwykłym i prawdę mówiąc średnio mi się grało zwykłym. A wracając do mojego pytania. Po prostu zrobiłem już 89 a nie mam czasu i chęci do robienia 93 więc chciałem spytać kogoś kto zrobił 93 czy czuje pomiędzy nimi różnice i tyle
@Paks__Mawlata06: 89 jest dużo lepszy niż 87 (testowany na ŚPO i PO na 7 zgrania). ;) Mam już wersję 93, ale jeszcze nie testowałem, choć pewnie będzie turbodzikiem i będzie mi szkoda go trzymać na obronie ( ͡°͜ʖ͡°)
@Paks__Mawlata06: też mi się nie chciało robić wersji 93, ale dałem jego 89 na ŚPO z ciekawości, dałem egzekutora i gość był w większości meczów MOTM ( ͡°͜ʖ͡°)
@Paks__Mawlata06: 25 dni jeszcze zostało żeby zrobić Mendy 93, na dobrą sprawę wystarczy go ustawić na korzystnej pozycji (poradzi sobie) od 1 minuty i niemal zrobi się sam jeżeli trochę grasz w DR.
No średnio mi się chce robić 93, a 89 nie wygląda źle
#fut