Wpis z mikrobloga

@AlfPaczino: Filety kładziesz na patelni i smażysz. Kapustę nakładasz na miskę i masz surówkę.

Czy ci posmakuje to się dopiero przekonasz. Jeśli tak - masz już przepis. Jeśli nie - próbuj modyfikować. Hint - ryba jest lepsza w zasmażce. Do zasmażki bierz jajo, mąkę/bułkę tartą.
@plemnik_w_piwie: Zasmażka to jest do zupy albo sosu, to o czym mówisz to panierka. :P

@AlfPaczino: Jeśli filety są świeże to możesz na patelni na masełku je usmażyć, opruszyć najlepiej grubo pomielonym pieprzem, solą (chyba, że ryba morska), na koniec już na talerzu natka pietruszki i cytryna (jak masz). Jak mrożone to faktycznie lepiej w panierce chyba. Co do surówki. Wywal kapustę kiszoną na deskę, przesiekaj tak co 2-3cm, wrzuć