@starypijany123: Ta cała Kowixx to chyba jakiś troll jest. Bo jakoś nie chcę mi się wierzyć, żeby jedna osoba prowadziła wojnę totalną z przegrywami. A najśmieszniejsze jest to, że marnuje czas na tym tagu i nawet nie zdaje sobie z tego sprawy xDDDDD.
@starypijany123 no i? Moderacja, która jak wiadomo jest zdominowana przez przegrywow - tak to już dawno by zaorali to wszystko jak na rd, usunęła jej post. Ty wylapales bana za swoje bzdety - nadal uważam, że za krótko. I co?
@MaciasP: Bana dostałem za przekręcenie nazwy jej nicku, to po pierwsze. Po drugie- chwaliłeś się, że to niby ty zgłaszałeś ten mój wpis co jest oczywiście nieprawdą, bo były to zgłoszenia jako "atakuje mnie", a to może zgłosić tylko osoba, której to dotyczy. Więc nie dość, że chory psychicznie, to jeszcze kłamca XD Czarno
no i? Moderacja, która jak wiadomo jest zdominowana przez przegrywow - tak to już dawno by zaorali to wszystko jak na rd, usunęła jej post. Ty wylapales bana za swoje bzdety - nadal uważam, że za krótko. I co?...
@MaciasP ojoj co to się stało? XDD
#logikarozowychpaskow #przegryw
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD