Wpis z mikrobloga

Jak komuś się nudzi to mam dla niego zadanie;
Ułożyć w spójną całość wszystko o kaczyńskim, o jego prywatnym życiu, poglądach itp. ułożyć w całość pierwsze rządy pisu, samobójstwo leppera, seryjnego samobójcę, powiązania ludzi wokół kaczora itd. itp. udokumentować wszystko co się da, co jest sprawdzone i przedstawić to w jednym spójnym wpisie, znalezisku, czy blogu itd.

Nie mam na tyle zapału i czasu, ale wiem że wielu z was ma, a póki co mimo iż istnieje masa powiązań i podejrzeń, nie ma takiego jednego wielkiego raportu i analizy pisu i kaczyńskiego, a przydałby się bo naprawdę jest wokół tego masa zła
#polityka
  • 18
@jacieniemog28 to znaczy powiem szczerze, że ja sobie zapisywałam historie początków rządów PiSu, rozmaite afery, powiązania z dziwnymi typami, mam wszystko od a do z jeżeli chodzi o np. Barbarę Blidę i Leppera razem z aferą gruntową, mam opisane krok po kroku budowanie "religii smoleńskiej" i np. szkalowanie Tuska. Gdyby to poskładać w całość to wyszłoby coś naprawdę dobrego.
@Filippa: proponuję się sztachnąć i działać, jeśli masz czas, bo aż dziwne że nie ma takiego jednego wielkiego spójnego raportu, można też tym zainteresować dziennikarzy śledczych w całym kraju
@jacieniemog28 no powiem ci szczerze, że solidnie mnie zainspirowałeś. Może się zabiorę za coś takiego w najbliższym czasie. Ale raczej wątpię żeby dziennikarze śledczy się aż tak tym zainteresowali. No i najważniejsze. W jakiej formie to opublikować chociażby na wykopie?
do ludzi co widzą w tym działanie obcych sił;
weźcie serio się pierdo...nijcie w te puste łby, według was wszystko co nie pis to zło i obce siły, to nie jest demokracja, demokracja jest wtedy gdy wszyscy są prześwietleni i możemy na podstawie wyników podejmować deycjze o tym czy poprzeć określonych ludzi
raz jeszcze;
widzicie co się dzieje, jak duda odlatuje w sprawie LGBT i innych, jak raz mówią to raz mówią tamto, jak raz robią to jak potem robią tamto itd.

ehhh
śledzę te rządy od 5ciu lat, i ci ludzie są coraz bardziej bezczelni a ich jedynym programem jest to że 'dają'
tych ludzi trzeba usunąć z polskiej polityki raz na zawsze, nie można pozwolić by państwo zostało zaorane przez tych oszustów
ALBO zacznimey oczekiwać standardów, wyznaczać granice, albo tutaj nigdy nie będzie dobrze
argument że za peło i że pis daje i dba o ludzi jest co najmniej żałosny, to nie jest komuna by rząd miał o kogoś dbać, rząd ma stworzyć warunki do samobogacenia się ze swojej pracy, takowych w polsce nie ma, a ci ludzie firmują się budowaniem dobrobytu, NA SOCJALIZMIE, ZNOWU
Jak w przyszłosci będe miał kasę to chętnie spróbuję opłacić stworzenie kompletnego raportu tego pseudo polskiego rządu, ale nie zalecam wam czekać, tylko działać, myślałem że za schetyny ktoś to ogarnie, ale powstały tylko jakieś pierdy, a na tych ludzi jest więcej złego niż na platformersów O IRONIO
Ci ludzie przejęli sąd najwyższy i tylko wsadzają do niego swoich ludzi, TSUE unieważnił nową KRS czy co to tam było, albo podejmiemy działania, albo to się na nas zemści, mi się nie uśmiecha polska łukaszenki czy putina, też ośmieszenie niemiec przez pisowców i patriotów, kiedy w ich kraju wszystko jest lepiej zrobione niż u nas to plucie w twarz