Rodzice przywieźli mi kota na przechowanie. Przeszła tylko z transporterka do kuwety (czystej) i siedzi tak cały czas (╯︵╰,) Przejdzie jej? Nowe miejsce, i pierwszy raz jechała 6h samochodem. #koty #kitku #pokazkota
@fspolczynnik: @Vasek: dałam jej święty spokój. obok ma miskę z piciem i jedzonkiem jakby coś chciała i nie musi daleko chodzić. Nawet na rodziców się obraziła jak ją przynosili, nie chciała być przez nich głaskana.
@Slodkie_Mango_Z_Ananasem: tak będzie, koty są silnie terytorialne. Może za jakiś czas stamtąd wylezie, trzeba dać jej czas. I uważaj, bo może chcieć uciec z domu.
@a231: nie da rady uciec na szczeście, mam mieszkanie i wszystko pozamykane, okna też. Liczę, że jednak się uspokoi, mnie zna bardzo dobrze i może przyjdzie się pomiziać tak jak zawsze lubiła (╯︵╰,)
@vateras131: ja własnie nie mogę się doczekać jak da się przytulić 乁(♥ʖ̯♥)ㄏ zawsze taka kochana i miziasta. dodatkowo lubiła tresowanie, umie dawać łapkę, siad, leżeć itp. a teraz taka smutna deprecha a nie kot :(
@Slodkie_Mango_Z_Ananasem: Daj jej parę dni, do mnie jak kot od mamy różowej przyjechał do też pierwsze 2-3 dni siedział pod łóżkiem, a potem sobie spał z nami i chodził po domku
Chociaż i tak najbardziej lubił siedzieć za szafkami w kuchni gdzie nikt nie ma jak wejść.
@Slodkie_Mango_Z_Ananasem: ojejku, jaka niskopodłogowa się zrobiła xd Nie martw się, będzie ok. Najlepiej zostawić w spokoju żeby się oswoiła w swoim tempie
@ks2m: wróciła do kuwety i siedzi. Glaskalam ja trochę i mruczyła. Przysypia lekko ale jakby zasnąć nie może. Ale twardo wciśnięta w dam koniec kuwety.
Zazdroszczę Wam że se możecie o każdej porze iść po coś do żabki czy innego sklepu. Ja najbliższą mam dopiero w powiatowym (ponad 20 kilometrów)... #przegryw
Przejdzie jej? Nowe miejsce, i pierwszy raz jechała 6h samochodem.
#koty #kitku #pokazkota
Tuliłbym 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Chociaż i tak najbardziej lubił siedzieć za szafkami w kuchni gdzie nikt nie ma jak wejść.
Nie martw się, będzie ok. Najlepiej zostawić w spokoju żeby się oswoiła w swoim tempie