Aktywne Wpisy
Antybuka +28
Żyłem w 5 miastach w Polsce i tylko w Warszawie jest tak dużo ludzi odklejonych od rzeczywistości xD
Piszcie swoje historie xD
1.
Piszcie swoje historie xD
1.
dzimmerman +59
Może mi ktoś wyjaśnić jak ta zmiana którą wypuściło CrowdStrike przeszło testy skoro skuteczność udupiania maszyn jest praktycznie 100 procent?
#informatyka #crowdstrike #microsoft #awaria
#informatyka #crowdstrike #microsoft #awaria
#mieszkanie #wnetrza #klimatyzacja #remont
@perrod: nie chodzi o to ze klima w kawalerce jest zla tylko o zasady "postepowania" jak uzywasz klimy.
Jak uzywasz klimy to z zasady nie otwierasz okna-zgadza sie?
Zrob impreze dla kilku osob w lato i nie otwieraj okna "no bo klima leci". Oddychanie? powietrze?
@perrod: to se zamow dodatkowe zasilanie i kredyt na oplaty za prad. Wtedy klima bedzie chodzic non stop bo bedzie chciala schlodzic "caly swiat" :PP
@musztym: ja to wszystko rozumiem-chcialem tylko pokazac ze czasem poprostu umykaja pewne rzeczy. No bo jak klima chodzi to nie otwieramy okna (i umknelo ze trza powietrze "wymienic")
Owszem klime mozna wylaczyc i otworzyc okno - czyli przyjemne 20 ktore mielismy za chwile zmieni sie w 29 (zakladamy upalne lato) i cala praca w #!$%@? bo zas trza bedzie zchladzac
Generalnie jak nie możesz mieć zwykłego to przenośny jest lepszy od żadnego
Komentarz usunięty przez autora
1. Jak możesz montować splita to tak zrób. Wygoda, wydajność
2. Jak nie możesz to jeśli masz balkon i opcje poprowadzenia rury z balkonu do mieszkania zainteresuj się czymś w stylu Dimplex PC 35AMB ( u mnie