#bloober będzie dalej pompowany? 25.06 ma premierę Blair Witch na Switcha, jakie są oczekiwania? Zysk mam już przyzwoity, kusi żeby wysiąść. #gielda #gpw
@zdzislawek: Ciekawe info się pojawiło: W nawiązaniu do raportu bieżącego ESPI nr 20 z dnia 5 maja 2020 r., zarząd Spółki Bloober Team S.A. z siedzibą w Krakowie (dalej jako "Emitent" lub "Spółka") przekazuje do publicznej wiadomości, że dokonał wyboru tzw. „short listy” doradców do obsługi potencjalnego procesu M&A. Z kilkunastu ofert współpracy od renomowanych partnerów, Spółka zdecydowała się wybrać sześciu, którzy będą uczestniczyć w drugiej turze rozmów. Wśród wybranych podmiotów
@zdzislawek: Ja nie wsiadłem po 100, bo to jak dla mnie była już przesadzona wycena, a Ty zastanawiasz się przy 150? Jeżeli osiągnąłeś pułap zysku to chyba nie ma się nad czym zastanawiać. Kurs wskoczył na zupełnie inne poziomy po zapowiedzi Medium.
Wlasnie zastanawiam sie nad kupieniem czegos z gamingowych spolek i bloomer wydaje sie ciekawy razem ze swoim medium. Ale niew iem czy czasem nie #!$%@? ich za abrdzo w gore. Kosztuja 200 przy czym taki wiedzmin z bestselerowymi trzema częściami wiedzmina 370.
@baltor2004: jeżeli chodzi o OML (bo o to tobie chodziło), to medium, a ghostrunner to będą gry z zupełnie innej ligi. Teraz porównaj kapitalizację. Tyle w temacie
@lastro: Ja bym wolał OML bo więcej da się tego kupić, a jak im dobrze ghostrunner wyjdzie to będą rosnąć. Mam zamiar sprzedać oml dopiero przy 15zł za akcję. Tylko, że ja mam raczej mały kapitał.
@Velociraptor_w_kubku: A to ty mnie naganiasz :P Mnie sie wydaje, ze juz za duzo urośli, zbyt pionowy ten wykres, i nigdy w histori nie kosztowali nawet połowe z tego, a raczej nie ma wielkich oczekiwan co do gry
25.06 ma premierę Blair Witch na Switcha, jakie są oczekiwania?
Zysk mam już przyzwoity, kusi żeby wysiąść.
#gielda #gpw
W nawiązaniu do raportu bieżącego ESPI nr 20 z dnia 5 maja 2020 r., zarząd Spółki Bloober Team S.A. z siedzibą w Krakowie (dalej jako "Emitent" lub "Spółka") przekazuje do publicznej wiadomości, że dokonał wyboru tzw. „short listy” doradców do obsługi potencjalnego procesu M&A. Z kilkunastu ofert współpracy od renomowanych partnerów, Spółka zdecydowała się wybrać sześciu, którzy będą uczestniczyć w drugiej turze rozmów. Wśród wybranych podmiotów
Co teraz sądzicie na temat kupowania bloobera?
Wlasnie zastanawiam sie nad kupieniem czegos z gamingowych spolek i bloomer wydaje sie ciekawy razem ze swoim medium. Ale niew iem czy czasem nie #!$%@? ich za abrdzo w gore. Kosztuja 200 przy czym taki wiedzmin z bestselerowymi trzema częściami wiedzmina 370.
Moze OTL jest lepszą opcją?
Mnie sie wydaje, ze juz za duzo urośli, zbyt pionowy ten wykres, i nigdy w histori nie kosztowali nawet połowe z tego, a raczej nie ma wielkich oczekiwan co do gry