Wpis z mikrobloga

Cześć. Zwracam się do Was z pytaniem o tarcze antykryzysową. Co jeżeli dostałem już odpowiedź na temat umożenia składek ZUS - a składam wniosek o pożyczkę dopiero teraz. Co wpisać (po zaznaczeniu ze juz takowa pomoc uzyskalem) w miejsce "Nazwa oraz adres podmiotu udzielającego pomocy:"? Jakis konkretny adres ZUS? Nie kojarze bym wybierał jednostkę ZUS do której składałem ten wniosek RDZ. Ktoś, coś? #tarczaantykryzysowa #przedsiebiorczosc #firma #kryzys #pytanie #pytaniedoeksperta
  • 7
  • Odpowiedz
@101procent: ja jak wypełniałem ojcu, to podawałem adres najbliższej placówki zus. Tylko, że ja wybierałem do jakiej placówki zostanie wysłany wniosek RDZ, bo wysyłałem go przez gov.pl a nie stronę zus.
Zerknij sobie na tą decyzję, którą ci wysłali przy zwolnieniu ze składek, powinien być podany adres.
  • Odpowiedz
@shaelix92: No to teraz mam zagwozdkę, bo w sumie nie wiem czy moge podac adres inspektoratu, czy jakiegos oddzialu. Tylko ze ja jestem z okolic powiatu ktory ma tylko inspektorat, a oddzialy sa w dwoch duzych miastach i... nie wiem do ktorego naleze. Da sie to jakos sprawdzic?
  • Odpowiedz
@101procent: ziomek, ty myślisz że oni to sprawdzają ? Ja złożyłem wniosek do I oddziału ZUS w Poznaniu, a okazało się że przetwarzał to drugi.... i wiem to bo tam zadzwoniłem, normalnie bym nie wiedział xD Nie przejmuj sie pierdołami
  • Odpowiedz