Wpis z mikrobloga

@hp111: smieszna kapitalizacja, tweet sprzed kilju dni z aluzja o goracym czerwcu i nowych polskich grach ,spółka jako jedna z nielicznych nie wróciła do poziomów sprzed koronawirusa, armia troli naganiajacych na spadki na bankierze, info o planowanej emisji bez prawa poboru dla inwestora strategicznego, kolejna gra z serii vampires the masquarade w tym roku, mozliwe sprzedanie praw autorskich na serial o ich grze serial cleaner , gra w produkcji far peak
@baltor2004: może jutro cdp korektę na gamingu wprowadzić, przyznam szczerze ze nie widze potencjalu w tej spolce, takie wiesz "mozliwe sprzedanie praw", "ewidentu skup akcji" ktory niekoniecznie jest ewidentny. Widać, że coś się tam dzieje, ale duzo niewiadomych pomimo jakiś tam przesłanek
Aa to ty juz masz? Jaka średnia? Zalezy ile wlozyles. Ja mocno dywersyfikuje spółki. Ddi mam tylko za 16k pln, srednia 1,195. Sprzedam bez problemu na odpowiedniej sesji. Nie mam zadnej drabinki zlecen ustawionej, bo nie mam pojęcia na ile to wystrzeli