Aktywne Wpisy
AIicja +4
Możecie mi wytłumaczyć dlaczego biali chłopcy mają taki wielki problem z tym że Polkom podobają się czarnoskórzy?
Nie raz słyszałam obelgii albo opinie od kolegów że "nigdy by nie chciał być z laską która była z czarnym". Sami macie tysiące różnych chorych fantazji a to że dziewczyna ma ochotę na kogoś danej rasy uważacie za jakieś #!$%@?. Może znajdźcie sobie murzynkę też czy coś. Nic tak nie odpycha kobiet jak kompleksy i
Nie raz słyszałam obelgii albo opinie od kolegów że "nigdy by nie chciał być z laską która była z czarnym". Sami macie tysiące różnych chorych fantazji a to że dziewczyna ma ochotę na kogoś danej rasy uważacie za jakieś #!$%@?. Może znajdźcie sobie murzynkę też czy coś. Nic tak nie odpycha kobiet jak kompleksy i
Neeveermind +76
https://www.wykop.pl/link/4548437/dlaczego-jestem-realista-rasowym/
#protest #usa
Komentarz usunięty przez autora
@ZeT_: Myślisz, że teraz władza pójdzie na ustępstwa? Tym bardziej nie będzie chciała zmienić swojego podejścia, bo to pokaże, że jest to słaba władza, którą można sterować. Pokojowe protesty miałby większy sens, a czy byłby skuteczne - tego nie wiem.
@Vuko__Drakkainen: IQ i wykształcenie to dwie zupełnie różne rzeczy, chociaz wiadomo, że widać pewne zależności, między tymi dwiema cechami.
Możesz mieć wysokie IQ i nie mieć wykształcenia, możesz mieć całkiem przeciętne IQ i mieć wykształcenie, w skrajnych przypadkach możesz mieć je niskie i również zdobyć je w jakiejś podrzędnej uczelni.
Usprawiedliwianie:
'jakby było pokojowo, nic by nie było osiągnięte'
'mogliby zniszczyć stację policyjną'
'przemoc i wandalizm to jedyne wyjście'
Ale pewnie dosraj się, że niby nie rozumiem pojęć, których używam xD
nie:
tylko:
nie:
tylko:
Drugie zdanie to również kuriozum, 'zamiast tego' nie zmienia faktu, że
W takim wypadku nie pisz nic i się nie pogrążaj.
Jak lepiej poznasz życie i dorośniesz to zrozumiesz dlaczego uważam, że to fakty, a nie opinia. Nigdzie nie usprawiedliwiam tego co oni robią. Naucz się choć trochę pisać, bo strasznie ciężko się to czyta. Pozdrawiam i miłej nocy. Nie mam czasu na nic nie wnoszące dyskusje.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora