Aktywne Wpisy
essos +2
Mam pytanie do osób powyzej 25 roku życia. Czy posiadanie samochodu jest konieczne zeby moc jakąś poderwac?
W gruncie rzeczy auto nie ejst mi zbytio potrzebne, bo do sklepu se moge pojsc na nogach i nawet majac samochod pewnie tez bym chodził na nogach. Do roboty szybciiej sie niraz dostac komunikacją miejską dzieki buspasom, a do tego mzona sobie cos przegladac na telefonie zamiast tracić czas na jazde.
Czasem auto by sie
W gruncie rzeczy auto nie ejst mi zbytio potrzebne, bo do sklepu se moge pojsc na nogach i nawet majac samochod pewnie tez bym chodził na nogach. Do roboty szybciiej sie niraz dostac komunikacją miejską dzieki buspasom, a do tego mzona sobie cos przegladac na telefonie zamiast tracić czas na jazde.
Czasem auto by sie
PierdekAlonso +313
W kraju w którym mężczyźni popełniają 10x więcej samobójstw niż kobiety posłanka LEWICY z mównicy sejmowej wyśmiewa i dyskryminuje mężczyzn, którzy z różnych przyczyn nie uprawiają seksu posługując się zwrotem "INCELE". Raptem dwa dni temu w jednej z największych telewizji informacyjnych trzech redaktorów nie może wytrzymać ze śmiechu bo żona pobiła męża tak, że trafił do szpitala.
Polska to piekło mężczyzn
#przegryw #sejm #bekazlewactwa #bekazlewicy
Polska to piekło mężczyzn
#przegryw #sejm #bekazlewactwa #bekazlewicy
#heheszki #hanuszki