Trzaskowski to jest koszmar PIS. Kidawa-Błońska to była wygodna opozycja, poprostu słaby materiał na rywala. Dużo błędów, bez charyzmy i jej wizerunek był mocno hamowany przez wiele czynników. Mogli sobie zrobić smażalnie w TVP, bo poprostu nie miała sposobności się bronić. Trzaskowski już raz wygrał z Patrykiem Jaki w walce o Warszawe. Mimo że tamten pijarowo wytoczył ciężkie działa. Było głośno, teoretycznie zdetronizował Trzaskowskiego - a tu pech. Przegrał Można lubić albo nie kandydata z PO ale trzeba przyznać że pokazuję bezradność PIS. Z Kidawą to mieli bajkę - wpadki, przejęzyczenia, słaba merytorycznie. Teraz wiecie czemu tak dużo jej pokazywali w Wiadomościach, mimo że była z opozycji. Z Trzaskiem to mają problem. Jestem pewny że będą coraz więcej robić tylko i wyłacznie roastów np. CZŁOWIEK-USTERKA KANDYDAT-DUBLER czy wypominać jego wypowiedzi PO FRANCUSKU
@paweld84: Mieszkam w Rzeszowie, teoretycznie Podkarpacie to bastion PiS, ale jeżdżąc po Podkarpaciu (praca, odwiedziny u rodziców itp.) nie widziałem jeszcze plakatu wyborczego Dudy, który nie byłyby zniszczony. Obrzucony błotem, pocięty, pomazany. Myślę, że w ludziach w końcu coś pękło. I że ci, którzy do tej pory nie chodzili na wybory tym razem pójdą zagłosować przeciw Dudzie. W pierwszej turze może nie na Trzaskowskiego, ale w drugiej tak.
@Mescuda: I to jest smutne jak tępy jest elektorat PiSu że trzeba tutaj puszczać im wypowiedzi Trzaskowskiego po francusku, gdy Duduś po angielsku wcale nie mówi lepiej, ba kto wie czy on coś po niemiecku jest w stanie powiedzieć a to już byłaby kompromitacja bo mając za żonę nauczycielkę niemieckiego powinien się na spokojnie z Merkel dogadać bez tłumacza.
@Mescuda: pies Rachoń już pokazał taktykę: puścić pytanie, wyciąć odpowiedź Trzaskowskiego i powiedzieć, że nie odpowiedział. Jestem pewien, że takich zagrań będzie więcej.
@Mescuda: No, nie wiem czy taki zły konkurent. Póki co dotychczasowe sondaże pokazują, że nie ma szans na w drugiej turze. Największe szanse ma Hołownia. Wiadomo, do wyborów jeszcze dużo może się zmienić (zwłaszcza, że wziąż nie wiadomo kedy będą xD), ale trend jest jasny. Widzowie TVP na Trzaskowskiego nie zagłosują. Propaganda robo swoje. Żródło grafiki
@Mescuda: Odnośnie Jakiego to bym nie przesadzał, dzień w którym PiS wziąłby Warszawę oznaczałby koniec tego kraju, bo pewnie mieliby w parlamentarnych większość konstytucyjna.
@Mescuda no jak , to że pisowiec przegrał w Warszawie czy innym.duzym mieście to nie pech tylko coś co wszyscy przewidują. Nie pamiętam kiedy ostatni raz ktoś z pisu był faworytem w wyścigu o prezydenturę w jakimś dużym mieście. Może l. Kaczyński Ale to nie pamiętam sondaży no to było dawno temu
@Mescuda: trzaskowski jest taki żadny i nijaki... Na kazdy problem rozklada rece. Nawet podczas kampanii na prezydenta stolicy nic konkretnego nie zaprezentowal poza sztucznymi uśmiechami
@stol_z_powylamywanymi_nogami: ja jak jadę na Podkarpacie to czasem nie wiem do jakiego rejonu trafiam. Bilbordy i plakaty Dudy na prawie każdym możliwym kawałku, co drugi dom ma na płocie jego mordę. Żadnego nie widziałem pomazanego i też nie widać było wcale plakatów opozycji praktycznie.
@tyskaj: Przecież te różnice między nim a Dudą są minimalne. Poziom zmian wyników w dzień wyborów potrafi być na większym poziomie a tu jeszcze ponad miesiąc, a trend wzrostowy ma bardzo mocny. Teraz co prawda mocno przyhamuje bo to już moment gdzie trzeba zacząć podbierać Dudzie ale wciąż nie brakuje wiele.
#chwalesie #noworodek Mirik i mirabelki pijcie ze mną kompot mamy nowego #niebieskipasek niestety mały miał problemy z oddychaniem i trafił na neonatologie trzymajcie kciuki żeby wszystko było dobrze
Dużo błędów, bez charyzmy i jej wizerunek był mocno hamowany przez wiele czynników. Mogli sobie zrobić smażalnie w TVP, bo poprostu nie miała sposobności się bronić.
Trzaskowski już raz wygrał z Patrykiem Jaki w walce o Warszawe. Mimo że tamten pijarowo wytoczył ciężkie działa.
Było głośno, teoretycznie zdetronizował Trzaskowskiego - a tu pech. Przegrał
Można lubić albo nie kandydata z PO ale trzeba przyznać że pokazuję bezradność PIS. Z Kidawą to mieli bajkę - wpadki, przejęzyczenia, słaba merytorycznie.
Teraz wiecie czemu tak dużo jej pokazywali w Wiadomościach, mimo że była z opozycji.
Z Trzaskiem to mają problem. Jestem pewny że będą coraz więcej robić tylko i wyłacznie roastów np. CZŁOWIEK-USTERKA
KANDYDAT-DUBLER czy wypominać jego wypowiedzi PO FRANCUSKU
#tvpis #polityka #bekazpisu #truestory #coolstory
@Mescuda: Żeby tylko przegrał - on dostał #!$%@? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@stol_z_powylamywanymi_nogami: Kurde, a co jesli glosowanie przeciwko komus to ciagle nie rozwiazanie?
Co jesli Trzaskowski, tak jak i Duda to dalsze pasmo roznych
Co zrobiłby Sraki w przypadku awarii ścieków gdyby był prezydentem?
Trzaskowski może sobie pożyczyć ten tekst.