Aktywne Wpisy
Blondynka34 +219
#nocnazmiana #koty
Dzisiaj odszedł mój jedyny przyjaciel. Miał skrzep w sercu i FIV, dawałam mu leki a wizyta kontrolna u weterynarza miała być za tydzień. Dużo spał przez ostatnie dni, trochę jadł. Znalazłam go martwego na parapecie w kuchni. Nie mogę patrzeć na zabawki i akcesoria po nim.
Dzisiaj odszedł mój jedyny przyjaciel. Miał skrzep w sercu i FIV, dawałam mu leki a wizyta kontrolna u weterynarza miała być za tydzień. Dużo spał przez ostatnie dni, trochę jadł. Znalazłam go martwego na parapecie w kuchni. Nie mogę patrzeć na zabawki i akcesoria po nim.
Cześć #informatyka #komputery #hacking
Potrzebuje sprawdzić czy na moim PC w pracy jest jakikolwiek podsłuch czy dostęp zdalny.
Mamy własny serwer do którego logujemy się loginem i hasłem (konto windows, logowanie do pulpitu). Sprawdziłem +- procesy, wydają się czyste. Zauważyłem też że aktualizacje windows update są jakoś przekierowane i idą przez nasz serwer. Internet mamy swój własny, sieć wifi na całym zakładzie, prawdopodobnie jeden punkt + repeatery.
Na jedno konto są dopisane 4 komputery. Jeżeli nie ma żadnych szpiegów, to można skanować listę przeglądanych stron z konkretnego pc?
@Ciostko69: zapytania DNS, sprawdzanie pakietów na firewallu
@Ciostko69: zrób format kompa to się dowiesz ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚