Wpis z mikrobloga

ktoś poleci jakieś ciekawe zasilanie? miałem iJusta 3, siadł guzik po 2 miesiącach. iJust 21700, powoli guzik zaczyna siadać po roku. ogólnie wiem że chińszczyzna, ale i tak smutno że tak często się #!$%@?ą. z atomizera jestem w pełni zadowolony i nie muszę zmieniać (Ello Duro).

co teraz? i box i rurka spoko. iJust Pico 25 albo iJust Pico S? Aegis Mini? Raczej na jedno ogniwo 18650 / 21700, na dwa nie mam ochoty się bawić. TC nieistotne.

#epapierosy #vape #vapenation
  • 13
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@zasko_da_gama: ja mam do polecenia @marek-wozniak-750 :P Gość jest sprawdzony jeśli chodzi o zakupy. O swag 2 słyszałem jako o następcy swego czasu modnego Pico (tylko na miarę czasów czyli z oledowym ekranem) a jak chodzi o wielkość to poniżej nunchaku 80 już nie zejdziesz. Oba są na 18650 jakby co. Niby na pojedyncze 18650 trochę tego jest, ale większość to mniej więcej to samo
dobra, ale nazwanie sprzętu S W A G to niezła padaka też, tzn. wiem że targetem są pewnie gimbusy, ale no, mogliby sobie odpuścić.

a jakieś opinie o Aegisie? Mini wydaje się mieć fajny form factor (Solo trochę większy, ale nadal akceptowalnie), plus sporo marketingowego bełkotu o wytrzymałości.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@zasko_da_gama: mini ma wbudowane ogniwo, co jest dość mało przydatne. Solo - sporo ludzi ma ale nie wiem jak z jakością. Jak nie adresujesz wpisów to nie ma powiadomień ( ͡ ͜ʖ ͡)
@Waspin: nie chciałem spamować :D

wbudowane aku to nie minus dla mnie, bo i tak zawsze mam w pobliżu albo ładowarkę, albo powerbanka. z iJusta 3 byłem bardziej zadowolony niż z 21700, bo był mniejszy, no tylko guzik siadł praktycznie od razu. Chociaż jak po roku spadnie pojemność to w zasadzie sprzęt idzie do śmieci zamiast po prostu wymienić batkę.

prawie bym zgarnął swaga od marka bo sprzęt spoko i oferta