Aktywne Wpisy
xionacz +1595
Tywin_Lannister +157
#slowacja
Widzę, że na Wykopie stabilnie. Ostateczny dowód na to, że politycy i media nieodwracalnie zlasowali wam mózgi.
Postrzelono człowieka - być może śmiertelnie - a wykopki dokazują, bo miał inne poglądy polityczne od nich xd
Jakby coś takiego spotkało Dudę albo jakiegoś innego polityka, którego nie lubicie, to pewnie by tu też były żarty, wiwaty i oklaski. Brak słów na was.
Widzę, że na Wykopie stabilnie. Ostateczny dowód na to, że politycy i media nieodwracalnie zlasowali wam mózgi.
Postrzelono człowieka - być może śmiertelnie - a wykopki dokazują, bo miał inne poglądy polityczne od nich xd
Jakby coś takiego spotkało Dudę albo jakiegoś innego polityka, którego nie lubicie, to pewnie by tu też były żarty, wiwaty i oklaski. Brak słów na was.
#motomirko #motocykle #pokazmotor #motocykleboners #chwalesie #motocykl
Komentarz usunięty przez autora
I w końcu ktoś się chwali porządnym moto. Zazdro miras
Kiedyś mokry sen, ale pewnego dnia zrozumiałem, że nie jeżdżę tyle tras, żeby był sens brać turystyka.
Ja mam mniej więcej tyle samo wzrostu - czy wieje Ci mocno wiatr w kask jak jedziesz trasę?
Widzę po zdjęciach, że masz jakąś akcesoryjną szybę, bo na stronie Kawasaki na zdjęciach ZZR1400 szyba nie ma rantu.