Aktywne Wpisy
powodzenia +33
wykop wymoderował mój wpis z instant karmą, ale chyba przez pomyłkę, bo siusiak był wyblurowany, więc wrzucam jeszcze raz
jak nie spada że streamable to nie rozumie czemu miałoby spaść z wykop.pl
polecam ten filmik karzdemu
jak nie spada że streamable to nie rozumie czemu miałoby spaść z wykop.pl
polecam ten filmik karzdemu
konradpra +34
#wielkabrytania #uk #wybory
Masakra Konserwatystów.
Prawdopodobnie największa zmiana w ilości parlamentarzystów jaka kiedykolwiek nastąpiła w historii brytyjskiej demokracji.
Przy okazji w pelni zasłużona.
Masakra Konserwatystów.
Prawdopodobnie największa zmiana w ilości parlamentarzystów jaka kiedykolwiek nastąpiła w historii brytyjskiej demokracji.
Przy okazji w pelni zasłużona.
Pracuje w zakładzie produkcyjnym w biurze. Na dwóch halach montażowych są kamery ze względów bezpieczeństwa. Więc i w aktach mam podpisana zgodę na kamery w miejscu pracy. Ostatnio prezes jakieś dwa tygodnie temu zlecił zainstalowanie kamery w biurze. Siedzę w rogu i na moje nieszczęście jest tuż za mną pod sufitem. Widziałem podgląd i wszystko u mnie widać na monitorze i laptopie. Przez to teraz strasznie niekomfortowo czuję się w pracy. Od dwóch tygodni w ogóle nie mam ochoty do niej chodzić i patrzę tylko, by swoje odbębnić i iść do domu. Skrępowany jestem przez nią cały czas bo czuję się, jakby kierownik albo prezes za mną stał i cały czas patrzył mi na ręce ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Mechaniczna_Klawiatura wtedy przykro bylo, ale teraz to się z tego śmieje xD