Aktywne Wpisy
SzubiDubiDu +34
Ten filmik pokazuje wszystko co można #!$%@?ć w sytuacji awaryjnej xD
O BMW szkoda gadać bo debil i kropka ale pani kierująca nie lepsza (chociaż i tak się zesracie aLe Un zAJechaUUU mimo, że babka by tam samo się rozbiła gdyby cokolwiek innego przed nią gwałtownie hamowało)
1. Wybór auta - krótkie auta z krótkim rozstawem osi są wybitnie niebezpieczne gdy już wpadną w poślizg, gdyby miała 5 metrowego lincolna towncara to
O BMW szkoda gadać bo debil i kropka ale pani kierująca nie lepsza (chociaż i tak się zesracie aLe Un zAJechaUUU mimo, że babka by tam samo się rozbiła gdyby cokolwiek innego przed nią gwałtownie hamowało)
1. Wybór auta - krótkie auta z krótkim rozstawem osi są wybitnie niebezpieczne gdy już wpadną w poślizg, gdyby miała 5 metrowego lincolna towncara to
Keczupikczu +417
Bratu na urodziny chciałem kupić kose w prezencie,bo ciągle przychodził do mnie w pożyczki. Niech w końcu ma swoja.
Poszedłem do stihla- mają teraz jakieś dziwne silniki pomiędzy 2 a 4 suwem. Niby przyjmiemy dla ucha pracują, ale opinie mają mocno średnie. Bo tam często trzeba zawory regulować itp duperele podczas gdy klasyczny dwusuw w ogóle ich nie posiada.
Przeszedłem się do Husqvarny- ceny
Z własnego doświadczenia.
Kup taką markę, która ma serwis ( taki prawdziwy, że naprawiają na miejscu, a nie gdzieś dalej odsyłają) w okolicy.
Ja się skusiłem na tego oleo maca właśnie przez serwis w promieniu 20km (no i gwarancję 3 lata).
Ale jeszcze no można rozważać makietę, shindaive czy echo (pod warunkiem, że masz serwis w sąsiedztwie).
Rzecz jasna z początku to się nie powinno psuć, ale
@boulderdash: W moim oleo macu coś zaczęło dzwonić po kilku użyciach. Jak zacząłem szukać informacji to ludzie piszą że to teraz syfiasty chińczyk w dodatku awaryjny.