Aktywne Wpisy
dzuniorlump +27
jestem na wyjezdzie z ekipa z gimbazy, aktualnie 22 level. ze mna 4 osoby. wynajelismy domek na kilka dni. po wyprawie w gorach wrocilem do domu i poszedlem spac, bo bylem zmeczony. oni pili alko na dole. tak naprawde nie moglem zasnac, bo potrzebuje w miare cisze i slyszalem wszystko co mowili dosyc cicho. domem z drewna to nawet szepty slychac. darli ze mnie lacha, wysmiewali itd. nie w normalny sposob jak
Nie możemy tego po prostu podpiąć pod jakiś fetysz i się rozejść? Skoro 150 kg dziewczyna o promieniu 0,8 [m] może chcieć sportowca to czemu #przegryw nie mogą sobię pomarzyć o dziewicach?
Osobiście nie rozumiem tego fetyszu, podobnie jak stópkarzy i pewnie nigdy nie zrozumiem, ale nie możemy po prostu uznać że skoro faceta można oceniać po tym czy ma 6-pak i ładną twarz to kobietę można oceniać po tym czy uprawiała seks czy nie?
Serio, to że nie kwalifikuje się do 6-pakowców ( i nigdy się nie kwalifikowałem, mordę też mam niewyjściową) nie uprawnia mnie w żaden sposób do plucia na kobiety, które chcą przystojnego gościa z ładnym ciałem. Tak samo kobiety nie kwalifikujące się do dziewic nie mają powodu by wyzywać facetów z takimi wymaganiami. Po prostu się rozmijacie i chyba dobrze, skoro się tak wzajemnie nie lubicie.
Fetysze seksualne to ciekawy temat, ale czy trzeba się nawzajem obrzucać gównem?
#zwiazki #seks
@Mest666: bo ludzie są zakłamani. Nikt nie chce czuć się wykluczony i nieatrakcyjny. Nawet przez ludzi, o których nie powinni dawać #!$%@?. Jednak jak się czyta o wymaganiach, których się nie spełnia, to psuje to humor. Niebieskiech boli że nie spełniają wymagań i różowe boli że nie
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora