Wpis z mikrobloga

Kurde, co wam tak odwaliło z tymi dziewicami? Już chyba 3 post w gorących na ten temat wisi. Albo niebieskiepaski stawiają na piedestale dziewice, albo rozowepaski piszą że są głupi że mają inne wymagania.

Nie możemy tego po prostu podpiąć pod jakiś fetysz i się rozejść? Skoro 150 kg dziewczyna o promieniu 0,8 [m] może chcieć sportowca to czemu #przegryw nie mogą sobię pomarzyć o dziewicach?

Osobiście nie rozumiem tego fetyszu, podobnie jak stópkarzy i pewnie nigdy nie zrozumiem, ale nie możemy po prostu uznać że skoro faceta można oceniać po tym czy ma 6-pak i ładną twarz to kobietę można oceniać po tym czy uprawiała seks czy nie?

Serio, to że nie kwalifikuje się do 6-pakowców ( i nigdy się nie kwalifikowałem, mordę też mam niewyjściową) nie uprawnia mnie w żaden sposób do plucia na kobiety, które chcą przystojnego gościa z ładnym ciałem. Tak samo kobiety nie kwalifikujące się do dziewic nie mają powodu by wyzywać facetów z takimi wymaganiami. Po prostu się rozmijacie i chyba dobrze, skoro się tak wzajemnie nie lubicie.

Fetysze seksualne to ciekawy temat, ale czy trzeba się nawzajem obrzucać gównem?

#zwiazki #seks
  • 9
@Sayong: tu się zgodzę. Ale czy to znaczy, że nie może mieć wymagań? Kurde, niech każdy układa sobie życie seksualne tak jak chce

@Mest666: bo ludzie są zakłamani. Nikt nie chce czuć się wykluczony i nieatrakcyjny. Nawet przez ludzi, o których nie powinni dawać #!$%@?. Jednak jak się czyta o wymaganiach, których się nie spełnia, to psuje to humor. Niebieskiech boli że nie spełniają wymagań i różowe boli że nie
@Sayong o przepraszam, ale pille sa przydatne. Np mi dały możliwość zdystansowania sie do tego związkowego tematu i zamiast uganiac sie za kobietami i płakać po nocach z samotności, korzystam z życia i jestem w miarę zadowolony. Więc na plus