Aktywne Wpisy
atteint +145
ej, czaicie, że już jest jesień?
za 3 miesiące z hakiem będzie już nowy rok, mimo, że aktualny dopiero co się zaczął. dziwna sprawa.
za 3 miesiące z hakiem będzie już nowy rok, mimo, że aktualny dopiero co się zaczął. dziwna sprawa.
raszko754 +21
Teraz dopiero wypowiadają się randomowe influencerki co działo się w tym domu, niby weszła przez przypadek do złego pokoju i gdyby powiedziała to co tam zobaczyła było by końcem dla kilku osób. Oczywiście nie powie bo jest podpisana umową. Udawała że nie ma problemu? Zatajanko ?
Powinno się tych wszystkich powiązanych ludzi wywalać z internetu
#famemma
Powinno się tych wszystkich powiązanych ludzi wywalać z internetu
#famemma
Warto? Czy w tej cenie znajdę coś lepszego?
#telefony #xiaomi #gsm
@TurekD: a za jeszcze 100 złotych więcej jest jeszcze szybszy i lepszy realme x2 pro XD
@TurekD mi9t pro już trochę trudno dostać w Polskiej dystrybucji.
Jak znajdziesz to w sumie polecam ja w grudniu dałem za mój 1699 i karta podarunkowa na 300 zł do tego. Więc nie żałuję jest dobry tel.
@Tomek_Tcz: już same suche dane wystarczą, żeby tak stwierdzić (nie mówiąc, że miui to qupa, więc cokolwiek co nie jest miui = lepsze ( ͡° ͜ʖ ͡°) )
@Tomek_Tcz: ja też, nawet szacunku
@jempierozki: mi note 3 6/128 za 600zl, to nie byla zla wycena...
@jempierozki: no to po co piszesz glupoty?
Z tego samego zrodla co cebulowe mi5 po ~600zl.
Rok-poltora temu pomijajac wyglad, to byly najlepiej wydane pieniadze 128gb 6 ramu, nfc, ois, czytnik linii z przodu.
Wiec tak mocno sie nie cofamy.
tak samo z tym mi note, niech op poczeka kolejny rok i mi note 10 stanieje do oplacalnego poziomu, a wtedy wejdzie juz jego nastepca
Mi note 3 w pare miesiecy po premierze byl juz mocno alternatywa dla mi6, zwlaszcza dla tych ktorzy chcieli wiekszego ekranu i baterii, a takze lepszego aparatu, bo z jakiegos powodu, xiaomi lepiej traktowalo soft do kamery w mi note niz w mi6.
W Polsce tego telefonu nie bylo w ogole oficjalnie, wiec podawanie cen z
@PurpleHaze: tyle mi wystarczy, dziękuje dobranoc
October 2017, mi note 3 mial premiere w polowie wrzesnia.
Cena spadla o ponad 10% po miesiacu.
Jak to szlo?
na premiere kosztował 2499, tyle co mi6, a oferował gorszy procesor i był ogólnie gorszym telefonem, dzięki za potwierdzenie mojej tezy