Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@jempierozki: mało testów by tak pisać. Ale tak jest realme warte uwagi.

@TurekD mi9t pro już trochę trudno dostać w Polskiej dystrybucji.
Jak znajdziesz to w sumie polecam ja w grudniu dałem za mój 1699 i karta podarunkowa na 300 zł do tego. Więc nie żałuję jest dobry tel.
mało testów by tak pisać. Ale tak jest realme warte uwagi.

@Tomek_Tcz: już same suche dane wystarczą, żeby tak stwierdzić (nie mówiąc, że miui to qupa, więc cokolwiek co nie jest miui = lepsze ( ͡° ͜ʖ ͡°) )
nie wiem

@jempierozki: no to po co piszesz glupoty?
Z tego samego zrodla co cebulowe mi5 po ~600zl.

Rok-poltora temu pomijajac wyglad, to byly najlepiej wydane pieniadze 128gb 6 ramu, nfc, ois, czytnik linii z przodu.
Wiec tak mocno sie nie cofamy.
@PurpleHaze to ty piszes glupoty, w dniu premiery note kosztowal w przeliczeniu 1300 zeta w chinach, w podobnej cenie (niewiele wiecej) miales mi6, nie obchodzi mnie cena rok albo 2 po premierze, bo w kazdym telefonie spadnie, to oczywiste...
tak samo z tym mi note, niech op poczeka kolejny rok i mi note 10 stanieje do oplacalnego poziomu, a wtedy wejdzie juz jego nastepca

@jempierozki: w dniu premiery, po czym cena spadla ponizej ceny mi6 w ciagu niecalego miesiaca.
Mi note 3 w pare miesiecy po premierze byl juz mocno alternatywa dla mi6, zwlaszcza dla tych ktorzy chcieli wiekszego ekranu i baterii, a takze lepszego aparatu, bo z jakiegos powodu, xiaomi lepiej traktowalo soft do kamery w mi note niz w mi6.

W Polsce tego telefonu nie bylo w ogole oficjalnie, wiec podawanie cen z
@PurpleHaze: no i to tylko potwierdza co mówiłem

ale tak, mi note jest bez sensu wyceniony, zresztą jak każdy mi note w historii

na premiere kosztował 2499, tyle co mi6, a oferował gorszy procesor i był ogólnie gorszym telefonem, dzięki za potwierdzenie mojej tezy