Aktywne Wpisy
Gzyro +2
Beka jak #!$%@?, bo 150mg kodeiny zrobiło mnie jak 300-390mg.
Tego się nie spodziewałem, może dlatego że dałem pieprzu 15 minut przed.
#narkotykizawszespoko
Tego się nie spodziewałem, może dlatego że dałem pieprzu 15 minut przed.
#narkotykizawszespoko
Komu gonga #!$%@?ć?
Chciałbym zadać kilka pytań. Stoję przed bojowym zadaniem i jednocześnie chcę się czegoś nauczyć. Będę wdzięczny za odpowiedzi.
1. Czy ktoś byłby w stanie polecić jakiś darmowy kurs pisania tekstów zapleczowych i SEO, albo dać po prostu wskazówki?
2. Z jaką częstotliwością i o której godzinie dodawać wpisy na bloga, aby najskuteczniej wypozycjonować stronę-matkę?
3. Czy wygenerowane przez AI artykuły po angielsku przetłumaczone translatorem na język polski to dobry pomysł?
4. Czy blog powinien być w tej samej domenie co strona docelowa, czy w innej?
5. Czy pozycjonowanie obrazków wpływa na pozycję strony w wynikach wyszukiwania Google?
6. Jakie narzędzia lub strony pomogą w pozycjonowaniu strony? Czy nadal wykorzystuje się katalogi stron i inne tego typ agregatory?
7. Czy link dodany do treści własnego posta na forum sprzed np. 10 miesięcy ma jakikolwiek sens jeśli chodzi o pozycjonowanie?
8. Czy warto wykorzystywać Youtube do pozycjonowania strony która nie jest sklepem, ani firmą?
9. Czy warto pozakładać profile na wszystkich możliwych sieciach społecznościowych i serwisach typu dailymotion, vimeo itd. tylko po to, aby umieścić tam link do własnej strony?
10. Czy istnieją obecnie sensowne rozwiązania sztucznej inteligencji które pomagają w znaczący sposób w automatyzacji pozycjonowania?
11. Czy śmieciowe strony typu "czy sklepy są otwarte 1 maja" mają duży sens jeśli chodzi o pozycjonowanie nowych stron?
12. Czy rozdajo na wykopie dajmy na to z 2000 plusami da dużego kopa do pozycjonowania strony? a jeśli tak, to w którym momencie to zrobić? Na początku?
13. Czy strona na której 5-10% zawartości to treści 18+ jest gorzej traktowana przez google, niż takie safe-for-work?
Dziękuję z góry za odpowiedzi
#seo #pozycjonowanie #webdev
@Eskeel: mi chodzi o pozycję w Google. Nie wiem czy przeczytaleś wszystkie punkty, czy tylko 12 ( ͡° ͜ʖ ͡°) zapytałem, czy link do strony umieszczony w popularnym poście w gorących ma znaczenie, jeśli chodzi o pozycje w Google.
Nie zależy mi na przypadkowych UU, tylko na ludziach z Google którzy szukają konkretnych fraz. Poza tym napisałem, że nie chodzi o sklep, ani
1 płatny Lexy
2 bez znaczenia
3 nie
4 lepiej w tej samej
5 nie
6 nie choć niektórzy wciąż korzystają. Zwłaszcza jeśli nie zależy im na trwałości wyniku dla domeny
7 zawsze jakis ma
8 tak
9 nie
10 nie wiem
11 nie
12 nie
13 raczej nie
Natomiast mam pytanie co do punktu 3. Dlaczego artykuły generowane przez AI (płatne usługi) przetłumaczone translatorem nie są dobrym pomysłem? Chodzi o jakość tłumaczenia, czy o coś innego?
Tak czy siak wszystko i tak rozchodzi sie co to za strona i jaka branża. Piszesz że mocno niszowa, więc może nie opłaca się iść w seo?
Natomiast co do samej strony to jest to nisza, choć nie totalna i z tego co sprawdzałem to wiele słów kluczowych jest łatwych do wybicia, ale chciałbym też wybić się z
@PaprykowaKredka: dzięki za ostrzeżenie ( ͡° ͜ʖ ͡°) faktycznie brałem pod uwagę, żeby dodać do kilku postów, albo ustawić sobie link w
Przetłumaczony art nie powinien być traktowany jak duplikat.
Generalnie przy takiej branży to ja bym poszedł w jakaś szeptanke. Jakieś wykopy, fora, może wpisy na grupach FB.
Szeptany to jest dobry pomysł, już robiłem rozeznanie na datezone.com i temat jest dość chłonny, a mało kto ma coś sensownego do powiedzenia
@PaprykowaKredka: dzięki!
Życzę w takim razie powodzenia i dużo klików. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)