Aktywne Wpisy
uefaman +40
Mój stary (wykształcenie podstawowe, nigdy żadnej książki nie przeczytał, praca to robol) na serio wierzy że ufo to kosmici i istnieją. Dawniej oglądał programy typu Nie do wiary, Strefa Tajemnic itp. xD i do tej pory wierzy że ufoludki istnieją tylko rządy państw nie chcą tego upublicznić xD
#astronomia #polskiedomy
#astronomia #polskiedomy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
A teraz patrzę na ostatnie pięć lat i już wiem. Faktycznie niezła ta szkoła z TVP. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#polityka #przemyslenia
P.S. a najbardziej to RP dostała po dupie podczas potopu szwedzkiego, z którego praktycznie już się nie podniosła aż do swojego końca.
A mamy jeszcze i przede wszystkim fatalną politykę międzynarodową,
Co do polityki międzynarodowej, to cóż. Można by było lepiej, ale też tragedii nie ma. Oczywiście wolałbym, aby Polska była podmiotem na arenie międzynarodowej, ale bez broni atomowej zwyczajnie nie ma na to szans. Nie z naszą geografią.
Skłócone społeczeństwo to nasze
Co do skłócenia - również nie mogę się z Tobą zgodzić. To pierwszy raz od upadku komuny, kiedy telewizja publiczna została zamieniona w maszynę rażenia bezpośrednią propagandą. Kolejne grupy społeczne są obierane na cel i niszczone. To ewenement.