Aktywne Wpisy
MateMizu +35
O #!$%@? Mircy, co za #!$%@? akcja. Żaba mnie zaatakowała xDD. Wskoczyła mi przez okno z parapetu na mnie, ja #!$%@? xDDD. Jak ja #!$%@? zawału prawie dostałem xDDD
Mlody_pelikan +19
#przegryw #przegrywpo30tce
Krótkie sprostowanie tego wpisu https://wykop.pl/wpis/77178979/13-sierpnia-wbije-32-lvl-od-kwietnia-moja-jedyna-p @prawiczek92 , który tylko podszywa się pod przegrywa, a tak na prawdę jest oskim, a my zazdrośni.
- Miał stałą dobrze płatną pracę i nową umowę na stole, ale nie zdecydował się na przedłużenie, bo nie musi martwić się o pieniądze, poza tym na glovo zarabia kokosy.
- jego rodzice mają duże, nowoczesne mieszkanie w dużym mieście, które niedługo pewnie odziedziczy.
- wysportowane ciało od jazdy na rowerze, tylko trochę twarz ulana od picia
Krótkie sprostowanie tego wpisu https://wykop.pl/wpis/77178979/13-sierpnia-wbije-32-lvl-od-kwietnia-moja-jedyna-p @prawiczek92 , który tylko podszywa się pod przegrywa, a tak na prawdę jest oskim, a my zazdrośni.
- Miał stałą dobrze płatną pracę i nową umowę na stole, ale nie zdecydował się na przedłużenie, bo nie musi martwić się o pieniądze, poza tym na glovo zarabia kokosy.
- jego rodzice mają duże, nowoczesne mieszkanie w dużym mieście, które niedługo pewnie odziedziczy.
- wysportowane ciało od jazdy na rowerze, tylko trochę twarz ulana od picia
Test został wysłany wczoraj i przyszedł dzisiaj kurierem (całkiem sprawnie i szybko btw.)
[FOTO] Tak wygląda cały zestaw, który zamówiłem. Dwie lance do nakłucia palca, jedna automatyczna, którą zepsułem xD a druga manualna, której użyłem. Pipetka do krwi oraz do nabrania buforu z pojemniczka z buforem, papierek z alkoholem do dezynfekcji palca, no i sam test.
W opakowaniu jest krótka instrukcja jak tego używać oraz info, żeby umówić się przez ich stronę na konsultację po wykonaniu testu aby lekarz mógł odczytać wyniki. W instrukcji opisane jest tylko co oznacza C - taki check czy poprawnie wykonałeś test. Aby jednak zarejestrować się na tę tele-poradę medyczną, trzeba podać swój pesel więc chyba ich #!$%@?ło że to zrobię xD Ale, że te testy kasetkowe działają wszystkie podobnie to znalazłem info na innej stronie, co oznaczają poszczególne kreski. Można za ich pomocą wykryć IgG oraz IgM.
Oraz:
Analogicznie na teście z OGEN jest G i M co można przyłożyć do IgM i IgG. Pewnie ten telefon jest tak proforma, żeby lekarz na spokojnie wyjaśnił że się chorowało i żeby się uspokoić i nie dostać zawału ze strachu :D
Mój test nie wykrył żadnych przeciwciał
Co wcale nie oznacza, że ich nie mam, ale skuteczność jest dość wysoka 88% na IgM i 96% na IgG. Czy to znaczy, że nie byłem chory? Niekoniecznie, przeciwciała mogły być ale już ich nie ma. Chyba nie jest jeszcze w 100% stwierdzone czy po przebytej chorobie zostają z tobą na zawsze. Pytanie do ekspertów... ;)
W komentarzu zdjęcie po zakropleniu krwi i bufora służącego do rozprowadzenia krwi po próbce oraz kolejna fotka już po 15min od wykonania. Wg instrukcji po takim czasie należy sprawdzić odczyt.