Wpis z mikrobloga

@bohemot44: nie mam "bulu dupy" ani nic w tej sprawie, ale najłatwiej jest uwierzyć, że... media mówią prawdę, niż że rzeczywiście zaczęło się od agresywnego członka załogi? Ale nie.. zapomniałam, media nie kłamią. W szczególności TVN. ; )
@belette: Ja nie twierdzę, że są obiektywne.....ale na ile wiarygodne są artykuły na takim #!$%@? portalu? Dla mnie nie są obiektywne za grosz, jeśli to są niepoparte niczym przypuszczenia w dodatku odnoszące się do jakiegoś linku na portalu kibicowskich który w takim temacie nie jest, i choćby się zesrał to nie będzie, obiektywny, ponieważ reprezentuje jedną stronę :/
@bohemot44: Ale NIKT w dzisiejszych czasach nie jest obiektywny ; ) W dodatku, o ile zdaję sobie sprawę, że "kumaci" kibole takich informacji w świat by nie wysyłali, ale skoro na plaży było 400 kiboli, to któryś się #!$%@?ł i napisał jak to było. Słowo przeciwko słowu. I choć osobiście potępiam wielkie #!$%@? się, tak jestem o wiele bardziej skłonna uwierzyć w fakt, że to Meksykanin zaczął, niż w to, że
@belette: LOLBEKA xD Serio wierzysz w to, co mówisz, czy trollujesz? oO W Szczecinie siedzieli, żadnych problemów nie sprawiali, co potwierdzają wykopowicze, a ja mam wierzyć serwisowi ludzi którzy robią mi regularnie #!$%@? w okolicy i potrafiących pobić a nawet zabić kogoś za to, że nie idzie za ich klubem? Chyba cię #!$%@?ło oO
@bohemot44: Jestem w środowisku pięć lat, znam je chyba nieco lepiej niż Ty. ; ) I nie, nie jaram się każdą akcją i widzę zło, które się dzieje - patopociągi, stacje itd. Ale odczułam na własnej skórze czym są stereotypy i jak wygląda postrzeganie kibiców przez ludzi, więc naprawdę nie dziwi mnie ta medialna nagonka w tej sprawie i fakt, że mało kto chce nawet przeczytać wersję drugiej strony. ; )
@belette: lol, mój sposób widzenia nie zmienił się od jakiś 20 lat, wtedy jeszcze tvnu nie było i nie miał kto kłamać na ich temat, mieszkam niedaleko stadionu w moim mieście i po prostu widzę co się dzieje, słyszę też opowieści od ludzi którzy mieszkają na Śląsku i to, co tam się dzieje w ramach walki między poszczególnymi klubami to jest #!$%@? straszne, to nie są żadne stereotypy, nie muszę być
@bohemot44: Policja twierdzi, że to była bójka a nie napaść ("Obie strony były tak samo aktywne"). #!$%@?ąc od tego, jak patologicznym środowiskiem są środowiska kibiców, warto poczekać na jakieś oficjalne ustalenia policji.

@belette: