Wpis z mikrobloga

Doszedłem do wniosku, że problem ze znalezieniem różowej jest w tym, że jestem po prostu starszy. Mając 18 lat więcej było rówieśniczek, które były singielkami przez co miałem więcej kontaktów z tą płcią. Teraz mam 22 lata i z tego co obserwuje więcej osób się już zaręcza, myśli o ślubie i co raz trudniej znaleźć rozgarniętą singielkę. Ale będzie jeszcze trudniej, więc ten rok-półtora to ostatni dzwonek. Potem zostaną jakieś pojedyncze sztuki którymi jednak nie będę zainteresowany. Bo nawet jeśli będzie miała coś oleju w głowie, to już będzie miała trochę na przebiegu. Albo samotne matki wychowujące trójkę kaszojadów. Ale niańczyć czyjeś dzieci, to mi niezbyt jest w smak.
#rozowepaski #przegryw
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@G4SHI: Nie, dla mnie to schodzenie poniżej 18 roku życia już zachodzi pod pedofilie. Zresztą no o czym miałbym nawet rozmawiać? Laski w tym wieku to chodzą od jednej imprezy do drugiej, a jak któraś ma coś w głowie, to nie szuka kolesia 5 lat starszego.
  • Odpowiedz
@piotrullo: źle Ci się wydaję, ale powiem Ci że młodsza kobieta o 4-5 lat to najlepszy wybór i dla Ciebie i dla niej wiem z swojego doświadczenia bo zawsze lubiłem rówieśniczki, ale za dużo nerwów i wszystkiego to kosztowało, zacząłem iść w trochę młodsze i całkowicie inna bajka jest ()
  • Odpowiedz
@G4SHI: No mi się takie Julki zawsze kojarzą z blacharami co szukają sobie kolesia kilka lat starszego, żeby mieć się kim pochwalić przed koleżankami, miał kto jej dupę zabrać w BMW spod szkoły i obronić na jakieś potańcówce, jak ktoś się zacznie do niej kleić. Ja zbyt ambitny jestem i zbyt dużo mam w głowie, żeby się uganiać za małolatami.
  • Odpowiedz
@MHRR89: No tak, ale co ja mam jej do zaoferowania i co ona mi. Poza tym, że będę mógł jej pomóc w odrobieniu matematyki, to mi nic do głowy nie przychodzi. Ani ja nie mam doświadczenia w związkach, ani nic, żeby ją wprowadzić do dorosłego życia.
  • Odpowiedz
@piotrullo: nie wiem ile masz lat ale jak mniej niż 20 to bym się uczył w opór, chyba że już jesteś ustawiony życiowo, ale nauki nigdy mało bo całe życie się uczysz, a mając coś w głowie masz ambicje, mając ambicję zdobywasz pozycję, mając pozycję masz pieniądze i wiedzę, i sobię już możesz robić sam selekcję
  • Odpowiedz
@piotrullo: Ale idzie jeszcze coś osiągnąć w Twoim wieku, możesz zawsze pracować i uczyć się w wieczorowej, przeboleć 5lat i wyjść na standard tylko musisz chcieć Stary, chyba że sytuacja podcięła Ci skrzydła że wydaję Ci się sytuacja bez wyjścia to polecam psychologa, poprawi rozmową Tobie spojrzenie na świat i trochę doda Ci otuchy bo szkoda jest człowieka jak ma się marnować mając 22lata, ja np zaczynałem biegać z Towarem
  • Odpowiedz
@MHRR89: Byłem w poradni, jak jeszcze pracowałem i dostałem wypowiedzenie i chciałem pociągnąć L4. No co, wygadałem się, Pani za biurkiem pokiwała głową, skasowała 150 złotych i zaprosiła na kolejną wizytę. Szkoda tam mojego czasu i pieniędzy, bo Ci ludzie nigdy mnie nie zrozumieją. To trzeba się znaleźć w takiej sytuacji, by zrozumieć. Dlatego Ty możesz coś o tym powiedzieć i ja takie osoby zawsze wysłucham. Ja myślałem już wiele
  • Odpowiedz
@piotrullo: #!$%@? tych którzy biorą hajs stary, idz do Monaru powiedz że cpasz testów nie robią powiedz że nie chcesz w grupie gadać tylko normalnie indywidualnie, w jednym monarze znajdziesz #!$%@? w drugim trzecim a w czwartym człowieka który Ci pomoże tylko nie możesz się poddać!
No wyjazdy za granicę są #!$%@? przez agencję bo właśnie wrzuca Cię jak dostawę bydła do drugiego boxa z innym bydłem i #!$%@?, masz
  • Odpowiedz