Wpis z mikrobloga

@Prezes_roku: Porównanie z dupy ale skoro już idziemy w tą stronę to ja uczę się mechaniki 30 lat i dalej uważam, że moja wiedza nie jest ogromna, a technologia wciąż bardzo szybko się rozwija i ciągle się trzeba uczyć. A jak tam ewolucja zębów?
  • Odpowiedz
  • 12
@fuck_yeah zdziwiłbyś się, samo to, że teraz uczą leczyć zęby w zupełnie innej pozycji pacjenta (leżącej), leczenie kanałowe to przepaść, mikroskopy, kamery, sondy, radiowizjografy itd.
  • Odpowiedz
@klark: Nie dziwię się i zdaję sobie sprawę, że wszystko idzie do przodu. Stomatolodzy mają przynajmniej ten plus, że przedmiot na którym pracują się nie zmienia. Ogólnie przekrzykiwanie się w tym temacie jest jak próba udowodnienia wyższości pomidorowej nad ogórkową lub odwrotnie. Niech Ziutek zmienia klocki tak aby nikt się nie zabił w razie awaryjnego hamowania, a stomatolog robi tak plomby aby nie wypadały co pół roku ( ͡°
  • Odpowiedz
@Skub4ny: Mechanika samochodowa to już tylko moje hobby. Teraz jestem mechanikiem lotniczym, ostatnio byłem na tygodniowym (podstawowym) szkoleniu z obsługi nowej wersji samolotu z nowymi silnikami.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@SkrytyZolw: biedę mentalna to przedstawiasz ty, bo ktoś ci napisał że twoje zainteresowania to #!$%@?, w aucie też można się zabić. Także sobie ratuj ludzi i Obyś #!$%@? gwoździa na jakiś słupie, elko
  • Odpowiedz