Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Darthal +62
Nie daje rady tak żyć. Nie mam rodziny, przyjaciół, dziewczyny, dobrego wykształcenia, samochodu. Jestem sam, zwykłym zerem. Małe miasteczko w którym żyje tętni życiem. Wskoczyłem na rower i jeździłem na nim przez kilka godzin obserwując jak ludzie normalnie żyją. Jak chodzą na spacery, jak w sklepie biorą piwa i przekąski na wieczór bo piątek, jakieś dziewczyny rozmawiały o tym że idą wieczorem do kina i będzie super. Obok matka z dwoma kilku
A to co widać na poniższych screenach to kolejny przykład lewackiego zakłamania, które polega na tym, że sprzeciw wobec ich polityki jest automatycznie traktowany jako uderzenie nienawiścią w jakichś konkretnych ludzi. Doskonały przykład jak to działa macie ze "strefami wolnymi od lgbt" (pomijając że nie ma czegoś takiego) - tam w uchwałach sprzeciw wobec postulatów karty lgbt+ jest przedstawiany przez lewacką propagandę jako uderzenie w homoseksualnych mieszkańców (Oskara, który teraz jest traktowany przez swój samorząd jak żyd przez nazistów i boi się że w nocy go złapią i wywiozą do gazu za to że jest gejem - takie porównania padają). Jest to całkowicie obrzydliwe.
Dlatego powtarzam - na poniższych screenach mamy raczej przykłady samozaorania lewicy, która gubi się we własnych manipulacjach, niż bekę z konserw.
#4konserwy #neuropa #bekazlewactwa #lgbt #tysiacurojenniezaleznychmediow #homoseksualizm
@GordonL: Nieprawdziwe? Spytaj kumpla, który chciał zostać uchem a został członkiem sorosa czemu jak chce obrazić prawaka to sugeruje mu bycie gejem i sugeruje arabskich kochanków? lewactwo takie tolerancyjne.
@VrubeL: Ta, jasne.
Tu masz konserwy:
Nie, oni nie mają problemu z cudzą orientacja seksualną.
Nie musisz być taki głupi, przejrzyj na oczy.
Kumpla homofoba juz pytałeś?
Wypowiadacie się za całość, to ja wam pokazuje jak tą całość widać.
"Konserwy nigdy nie miały i nie mają problemu z czyjąś orientacją seksualną, ponieważ odróżniają to kim człowiek jest (i na co zasadniczo nie ma wpływu) od tego co robi i jak się zachowuje. Konserwatyści nie mają problemu z homoseksualistami jako ludźmi,"
Czemu?
A jeśli chcesz poznać moje zdanie to ja homoseksualistów dziele na Pana Geja Ralpha Kamińskiego z jednej strony i hatfu mu w ryj cukrzyka z drugiej.
@GordonL: z tego samego względu kiedy milczałeś jak neuropek wyzywał konserwe od homosiów. wystarczy?
Tylko co z tego?
@VrubeL: W tamtym wątku mnie nie było. Ty w tym wątku byłeś ;)
xDDDDD
śmieszy mnie jak konserwy walą fikołki i najróżniejsze figury akrobatyczne, bo "swój" okazał się gejem.
Nawet na samym wykopie byłem obrażany z powodu orientacji zanim zacząłem się udzielać politycznie i "zachodzić za skórę".
A teraz nagle wielkie świętoszki
@GordonL: różnica między nami jest taka, że ja wszystkich do jednego wora nie wrzucam i jeżeli ksiądz jest pedofilem to nie twierdze, że Kościół jest zły. Jak jedna konserwa wywiesi zakaz pedałowania tez nie twierdze, że reszta jest zacofana. Dla mnie to wyjątki i taki zakłamany hatfu mu w ryj cukrzyk swoimi manipulacjami tego nie zmieni.