Wpis z mikrobloga

A takie sobie dzisiaj ustrzeliłem. Bawił się ktoś w tuning Lancii Delty S4 w #forzahorizon4? Latałem na gotowcu zrobionym na S1 900 i był całkiem ok. Co prawda nie da się zrobić customowej 5-biegowej skrzyni ale typ tak ustawił, że i tak można tej szóstki nie wrzucać i dać się autku dławić przy tych 270 na piątce - dużo szybciej i tak nie pojedzie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Potem sam popróbowałem coś porobić i nie mogę zejść z przyspieszeniem poniżej 3,2/100 nawet przy lepszych częściach ( ͡° ʖ̯ ͡°) Tak ma być? Oryginał z grupy B miał poniżej 2,5 i w Forzie Motorsport 7 pamiętam, że udało mi się uzyskać takie rezultaty. Wiadomo, że w Horizon takie autko nie ma za bardzo sensu (chociaż fotoradary w terenie robi się fajnie) ale zawsze je lubiłem w grach.
#gry #forza
jandiabeldrugi - A takie sobie dzisiaj ustrzeliłem. Bawił się ktoś w tuning Lancii De...

źródło: comment_15881859610RmImBv0vHz5GoklnH2sVV.jpg

Pobierz
  • 4
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@DominKwiatek01: hmm, może głupie pytanie ale jak sprawdzić osiągi dla ściągniętego tuningu? Swoje sprawdzam w ustawieniach skrzyni biegów (automatycznie kalkuluje 0-100, 0-160 i V-max) ale dla ściągniętych nie da się wejść do tych ustawień. W motorsport z tego co pamiętam była hamownia i dało się tak sprawdzić każdą furę i konfigurację.