Aktywne Wpisy
3x32 +32
Zełeńskiego popiera około 7% wyborców w #ukraina , najbardziej optymistyczne sondaże mówią o 10%. Jeszcze miesiąc porażek i Prezydenta Dej dej wywiozą na taczkach - od zeszłego roku same kompromitacje, śmiechu warta bezsensowna "kontrofensywa", potem zrzucenie winy na Załużnego, ociąganie sie z mobilizacją, skłócenie z potęgami Europejskimi w tym Polską, wspieranie oligarchizacji, można tak wymieniać cały dzień. Szkoda że Ukraińcy muszą ginąć setkami tysięcy za takiego prezydenta komika (dosłownie). #wojna #rosja
Koziom +200
Na wstępie chciałbym podziękować za niemalże dwukrotnie większą liczbę głosów (62) w porównaniu z pierwszą ankietą ᕦ(òóˇ)ᕤ Zwycięzcą drugiego głosowania z przewagą jednego głosu nad "Wiedźminem 3" i poparciem w wysokości 19% został globalny fenomen jakim jest "Minecraft". Czy wpływ na Wasz wybór miał fakt, że z produkcją Mojang AB nie miałem żadnej styczności?
link do pierwszego posta z omówieniem zasad zabawy
Mam niestety jeden problem z tą produkcją, nie wiem jaki cel potrzebny do zaliczenia gry mogę sobie postawić. Jeśli macie jakieś propozycję to śmiało piszcie w komentarzach!
Osobiście mogę obiecać, że w trakcie kreowania klockowego świata pojawią się tu inne wpisy (nie tylko recenzja jak to miało miejsce przy THPS2). Jeśli zaciekawił Was ten mały projekt to zapraszam do obserwowania tagu #zdrapgre
#gry #ankieta #minecraft #konsole #pcmasterrace
Osobiście polecam polecieć po checkpointach bo samemu domyślić się jak grę przejść to chyba miesiące stracisz :P
java: wiecej mozliwosci
mody
lepszy multiplayer
minusy javy:
gorsza optymalizacja
rzadsze update niz inne wersje