Wpis z mikrobloga

@DeathDust98: to tylko dodatek, bardzo pomocny w trzymaniu ładnego kodu, dobrych nawyków, ogólnie bardzo przydatny w najbardziej uciążliwych pierdołach. Łatwo można importować referencje, sam koloruje tak, że widać braki w kodzie. Ja już bez niego nie umiem.
  • Odpowiedz
Bo mam opcje go potestować (student here) i zastanawiam się czy warto czy nie warto bo jakby na to nie patrzeć to dodatek który kosztuje 30 euro miesięcznie w normalnej sytuacji co automatycznie sprawia że mogę bez niego żyć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@DeathDust98: jak masz okazje to testuj - warto. Na poziomie studenta pewnie nie bedzie on az tak przydatny jak na poziomie programisty enterprise gdzie masz pierdyliony projektow zazwyczaj a nie jeden prosty API. Dopiero na tym poziomie docenia sie R#.
  • Odpowiedz

@lol3pdg: Is a free educational license perpetual?
No, licenses for students and faculty are valid only for one year. Perpetual fallback licenses are not provided.
  • Odpowiedz
@obieq: damn, ja korzystam, a nie wiedziałem :D imo warto bo bardzo szybko pokazuje co i jak powinno wyglądać, teraz refaktoryzuje swój pierwszy napisany kod w firmie i bez tego to bym chyba się popłakał :P
  • Odpowiedz
@lol3pdg: no ja chwile używałem i strasznie dużo zamieszania mi robil, ale myslalem zeby sprobowac wrocic (zeby nauczyc sie dobrych wzorcow), jakos nie wyobrazam sobie placic 30eur/mc za to pozniej...
  • Odpowiedz
@obieq: nah, po miesiącu sam nie wiedziałbym czy to kupić czy nie (raczej nie ze względu na $), a co konkretnie Ci mieszał?
Ja wiele wad nie zauważyłem, a pewien mireczek mi polecił :D
Może masz jakiegoś znajomego studenciaka, który ci użyczy tego programu :P
  • Odpowiedz