Wpis z mikrobloga

Ej, czy może mi ktoś wytłumaczyć skąd taka nienawiść prawaków na wypoku do Spurek? XD Skonsultowałem się z paroma lewakami i jakby nie wypok to nawet by nie wiedzieli kto to jest, ja zresztą też xD

Tymczasem czytam o niej nawet w kontekście wydarzeń w Korei Północnej, nie wiedziałem że szeregowa posłanka ma taką moc interkontynentalną xDDD

#kiciochpyta #pytanie #bekazprawakow #neuropa #4konserwy #polityka
Kozajsza - Ej, czy może mi ktoś wytłumaczyć skąd taka nienawiść prawaków na wypoku do...

źródło: comment_1587894779YolYCjnpJS8S2nFQl3lL9P.jpg

Pobierz
  • 19
  • Odpowiedz
nienawiść prawaków na wypoku do Spurek

@Kozajsza: to nie jest żadna nienawiść. Ona jest zwyczajną idiotką i zachowuje się tak jak przystało na ten stan umysłu ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
  • 18
@szpoq: Nawet jeśli to czemu akurat ta randomowa posłanka wzbudza takie emocje że nie pozwala o sobie zapomnieć nawet gdy mowa o kraju z drugiego końca świata? XD
  • Odpowiedz
  • 1
@szpoq: No nie wiem we mnie musiałby ktoś budzić negatywne emocje żeby o nim wspomnieć w jakimś kontekście z dupy przy totalnie niepodobne osobie, jakbym zobaczył zdjęcie azjatyckiego menela to raczej by mi Sosnierz przez myśl nie przeszedł xD
  • Odpowiedz
@Kozajsza: Kuce, podobnie jak PiSoludki, narodowcy i inne skrajne prawactwo, do istnienia potrzebuje Wroga Ludu - coś w rodzaju Goldsteina, z Roku 1984.

Jeżeli praktycznie CAŁĄ swoją polityczną "osobowość" i propagandę opierasz na mechanizmie oblężonej twierdzy - to takie właśnie są efekty. Wybierają sobie Wroga i robią z niego połączenie Jamesa Bonda z Doktorem Zło. Pewnym paradoksem jest fakt, że Wrogowie Ludu zazwyczaj są niesamowicie wręcz wpływowi i silni -
  • Odpowiedz
@Kozajsza: @mnik1:
Ja spróbuję trochę wyjaśnić (ale poglądy mam zdecydowanie bliżej lewej stronie, więc w sumie pytanie nie było do mnie).
W czasach gdy mężczyźni podnoszą głos, że również są ofiarami przemocy w rodzinie (istnieje nie tylko przemoc fizyczna - ale także psychiczna czy na przykład utrudnianie kontaktu z dzieckiem) mamy osobę, której cała działalność społeczna i polityczna jest skupiona wobec prostej tezy: kobiety są krzywdzone przez mężczyzn.
Już nawet
  • Odpowiedz
@venomik: O ile mogę się zgodzić, tak warto zwrócić uwagę na fakt że skrajny feminizm i powstający "ruch obrony mężczyzn" to są dwie strony tej samej monety.

A ja raczej nie z tych co uważają, że raka trzeba dżumą leczyć.
  • Odpowiedz
  • 0
@Kozajsza
Laska wypisuje na TT mądrości o gwałconych krowach będąc przy tym zwolenniczką aborcji (aborcja jest ok!) i tego typu lewacko politycznie poprawne kawałki. Nawet jak zaczął się COVID to stwierdziła, że dobrze nam, bo to kara za cierpienia zwierząt itp. A jak ktoś ją nazwał amebą to doniosła do pracodawcy. Sam wyciszyłem tę gwiazdę, ale ciągle mi ktoś ją linkuje. Jak pomyślę, że dobrze wpisuje się w europejski mainstream to się
  • Odpowiedz
aborcja jest ok!

@dd66: Tak.

mądrości o gwałconych krowach

To akurat było w "wydziadzie" dla Pyta.pl więc raz że nie za dobre źródło informacji, a dwa że po części prawda, chyba że myślisz że mleko się magicznie materializuje w krówkach.

Nawet jak zaczął się COVID to stwierdziła, że dobrze nam, bo to kara za cierpienia zwierząt

Powiedziała że COVID to wynik wykorzystywania zwierzat, co jest prawdą bo to choroba odzwierzeca, spowodowana
  • Odpowiedz
@Kozajsza: @yeron już odpowiedział.
W sumie to ja też nie wiedziałem, kto to jest ta Spurek, dopóki któryś z prawaków nie przytoczył jej jako przykładu mającego potwierdzać głupotę i fanatyzm "lewaków".
Gdy zapoznałem się z poglądami i wypowiedziami Spurek, to stwierdziłem, że ona wprawdzie jest nawiedzona i nie potrafi w rozsądny, wyważony i merytoryczny sposób prezentować swoich racji, tylko przez swoje wypowiedzi i postawy raczej szkodzi tym, którzy mają podobne poglądy,
  • Odpowiedz