Aktywne Wpisy
Tywin_Lannister +85
#slowacja
Widzę, że na Wykopie stabilnie. Ostateczny dowód na to, że politycy i media nieodwracalnie zlasowali wam mózgi.
Postrzelono człowieka - być może śmiertelnie - a wykopki dokazują, bo miał inne poglądy polityczne od nich xd
Jakby coś takiego spotkało Dudę albo jakiegoś innego polityka, którego nie lubicie, to pewnie by tu też były żarty, wiwaty i oklaski. Brak słów na was.
Widzę, że na Wykopie stabilnie. Ostateczny dowód na to, że politycy i media nieodwracalnie zlasowali wam mózgi.
Postrzelono człowieka - być może śmiertelnie - a wykopki dokazują, bo miał inne poglądy polityczne od nich xd
Jakby coś takiego spotkało Dudę albo jakiegoś innego polityka, którego nie lubicie, to pewnie by tu też były żarty, wiwaty i oklaski. Brak słów na was.
xionacz +615
Patrząc na mojego niebieskiego i jego kolegów jakoś w to wątpię. Ale mam nadzieję że się mylę i tacy normalni, zdrowi psychicznie też są. Ale chyba nie dla mnie.
@partycja_: Mężczyzna, który tyle zarabia, jeśli szuka kobiety na poważnie, szuka jej na swoim poziomie materialnym by bycie z kobietą obojgu zapewniało uczucia spełnienia, uzupełniania, w dłuższej perspektywie miłości a nie uczucia wykorzystywania, płacenia, opiekowania się. Do tego kobieta, która szuka w mężczyźnie osoby, który zaopiekuje się nią materialnie ma jakiś "kompleks ojca", zapewne go nie ma, ma z nim słaby kontakt, została
Komentarz usunięty przez autora
Dlaczego mieliby byc? Wyobraź sobie analogiczną kobietę szanującą kogokolwiek