Wpis z mikrobloga

@Rododendronborodo: nikt z obecnych tu osób nie wysyła donejtow idź z tym na grupki fb knur dostaje regularne wypłaty z yt i za nie kupuje mleczko i kole a gdy zostanie bez wypłat to jest mnóstwo widzów co przynoszą mu mleczko i kole a tak po za tym co cię interesuje kto i na co wydaje pieniądze? Nie lubisz Jarka nie oglądaj proste
  • Odpowiedz
@Rododendronborodo: Czy ja wiem? Gimbusy spod bramki + wyżebrane pieniądze od majora za milczenie wystarczą grubasowi. Po za tym jest słaby i nie będzie już okuratnych expo ze. Nie żebym popierał matczynego oprawce.
  • Odpowiedz
@boboli90210: ilosci z jakością jeszcze nikt nie pogodził tu sie zgadzam tez bym tak mega chcial ale jak Meksyk nagra 4/5 filmów dziennie to juz za #!$%@? nie bedzie mu chcialo Kononowi nagrywac wiecej i tu błędne koło a menel nie odpuści chociazby skały srały ...cos jebnie na dłuższą metę mam tylko nadzieje ze nikt z zywych
  • Odpowiedz
@Rafalbestiar: bo patologia tego śmiecia polega przede wszystkim na tym, że nie tylko podtruwa systematycznie Knura, ale i właśnie zamęcza go. Lepiej by nie było żadnych materiałów niż takie od menela. Tyle w temacie.
  • Odpowiedz
@salamsalejman: To nie jest żadna klątwa, ta się skończyła gdy przyszedł eS, nikt nowy nie przyjdzie bo:
a) jest eS który chce rządzić, nie chcesz go w swoim teamie no to lecisz bo on z widzami zaraz napuszczą Kononowicza przeciwko Tobie (doskonałym przykładem był Fiodor, akcja z kamerką przecież była pomysłem Bielszczaka, potem oskarżenia o oszustwa finansowe tu na wykopie z dziesiątek kont i nakazywanie menelowi aby gadał u siebie
  • Odpowiedz