No dobra mireczki, korona wirus to jest preludium tego co nas jeszcze czeka w tym roku, czyli tak #!$%@? suszy jakiej jeszcze nie mieliśmy, ta która była rok temu to jest #!$%@? przy tym co będzie teraz.
I tutaj moje pytanie do tej części społeczności która interesuje się co się dzieje w naszym politycznym #!$%@?, tzn chodzi mi o takich którzy potrafią cokolwiek wychwycić z tego bełkotu i szamba który wylewa się od lewej do prawej strony.
Czy którakolwiek z partii politycznych w tym kraju ma jakikolwiek sensowny plan na walkę z suszą? Oczywiście oprócz zamawiania mszy w intencji opadów, to już przerabialiśmy, może pomaga, może nie, ciężko określić. Chodzi mi o konkretne plany.
Myślę że złagodzenie skutków suszy to teraz powinien być top prio, na równi z uporaniem się z koronawirusem i ruszeniem gospodarki. Chętnie dowiem się jakie plany mają wasi decyzyjni, od prawa do lewa. Może ktoś przekona mnie do oddania głosu na którąś z partii.
@Heroina340: Obawiam się kumplu, że te świnie przy korycie zainteresowane są tylko własnym nosem tzn nie interesuje ich tak de facto co się dzieje w kraju. PiS ma w najwyższym swoim priorytecie rozwalić naszą gospodarkę, konfederacja nie robi nic prócz krytykowania działań PiS-uarów (xD) u lewaków cisza, korwin ładuje szare komórki na kolejną bzdurę. Czyli konkretnych planów ani nie widać na horyzoncie :)
@Llukaszszz: @swiniakstatysta: Minęły dwie godziny, jak na razie okrągłe 0 XD. Ani jeden zwolennik #pis #po #konfederacja #lewica #psl i czego tam jeszcze w sejmie nie ma, nie wrzucił choćby jednego #!$%@? linka, żadnej informacji co jego partia zamierza zrobić z tym że na jesień będziemy mieli ceny żywności #!$%@? w kosmos, a rolnicy będą zbierać wodę po
@Heroina340: oj bo wymyslacie. wirus, susza, kryzys gospodarczy.... i co jeszcze, bezrobocie na poziomie 50%? Narazie priorytetem to sa wybory zeby mozna bylo myslec perspektywistycznie, a jak wygraja nasi to mozna usiasc i na spokojnie i pokombinowac. A pozniej sie powie ze opozycja z tym tez nic nie robila i przeszkadzala(lasy chcieli sprzedac, przypominam), no i taki mamy klimat, a wogole to juz i tak za pozno na jakies dzialania,
@swiniakstatysta: No wiem że wybory to prio, dzisiaj cały dzień cała masa ekspertów na tvpis brandzlowała się do tego że Duda ogłosił że jeśli zostanie na drugą kadencje to 500+ 13 emerytury i reszta socjalu zostaje( ͡°͜ʖ͡°)
Kto by się tam #!$%@? przejmował tym że za kilka lat unicef będzie do nas przysyłał pomoc humanitarną( ͡°͜ʖ͡°)(no dobra, z
I tutaj moje pytanie do tej części społeczności która interesuje się co się dzieje w naszym politycznym #!$%@?, tzn chodzi mi o takich którzy potrafią cokolwiek wychwycić z tego bełkotu i szamba który wylewa się od lewej do prawej strony.
Czy którakolwiek z partii politycznych w tym kraju ma jakikolwiek sensowny plan na walkę z suszą? Oczywiście oprócz zamawiania mszy w intencji opadów, to już przerabialiśmy, może pomaga, może nie, ciężko określić. Chodzi mi o konkretne plany.
Myślę że złagodzenie skutków suszy to teraz powinien być top prio, na równi z uporaniem się z koronawirusem i ruszeniem gospodarki. Chętnie dowiem się jakie plany mają wasi decyzyjni, od prawa do lewa. Może ktoś przekona mnie do oddania głosu na którąś z partii.
#susza #4konserwy #neuropa #pis #konfederacja #lewica
Tam wszyscy są tylko po to by się nawzajem żreć i brać kasę do kieszeni
Kto by się tam #!$%@? przejmował tym że za kilka lat unicef będzie do nas przysyłał pomoc humanitarną( ͡° ͜ʖ ͡°)(no dobra, z