Wpis z mikrobloga

człowiek wraca po miesiącu żeby coś se postrzelać w tym trudnym okresie wirusowym, a tu się trafia super mecz na WH a drugiego się nie da trafić jak wystaje zza rogu xD zagrałem pare meczy i już 6 nowych kont na serwer wpada. Odpale faceita to odpuszczę przez ilość toxiców i trolli. Co za gra #!$%@?. Serio mam cichą nadzieje, że valorant porządnie zagrozi cs'owi bo to jest dramat(chociaż jak będzie to każdy z nas się domyśla)
#csgo
  • 11
@RyderV13 ciezko jak wiesz ze sie marnuje czas. Zeby jeszcze jakas normalna rywalizacja byla. Wole przegrywać X meczy z normalna rywalizacja i w dobrej atmosferze jak normalnych ludzi dobierze niz wygrywac z debilami. No i jeszcze w przypadku MM przegrywac przez odpalow. Wiele takich szczegolow sie kulminuje xD
@botaz jak #!$%@?. Tylko roznie gram ostatnio i ciezko cos skleic. Jak gralem wszyscy offline byli. A 99% osob z ktorymi gram nie da rady sobie na faceit wiec zostaje MM z haxami
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@KrystJan faceit na darmowej wersji i niskim lvl'u to miejsce dla sflustrowanych i zbanowanych ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Dlatego rok temu kupiłem abonament na esea - poziom gry mega wysoki, dobrze wspominam, system gdzie jak ktoś wyjdzie to dodaje kogoś szukającego meczu też genialny