Aktywne Wpisy

RobieZdrowaZupke +57
Macie jakąś czynność/zajęcie/hobby, które wam się kojarzą z giganormictwem? Dla mnie najbardziej normicką rzeczą jaką można sobie wyobrazić jest jaranie się uniwersami Marvela/DC. Zawsze jak ktoś mówi, że się tym jara, to wyobrażam sobie, że się wychowywał w takiej typowej rodzince klasy średniej podobnej do tej przedstawionej w serialu rodzinka.pl Pewnie gdy taka osoba była dzieckiem to rodzice normalnie ją brali do kina na filmy i miała normalny kontakt z rodzicami, mnie

dongio +4
Jakie znacie ciekawe słowa?

Na razie najwięcej myślę o tym skąd ten słynny hejt na Skyler, bo w tej chwili to co czuję to straszne współczucie. Przecież ona chce tylko żyć jak normalny człowiek. Na razie zachowuje się po prostu racjonalnie. Czasami powie coś głupiego, ale to nic w porównaniu z tym co on wyrabia przy niej.
Chyba fakt, że ciagle widzimy świat z perspektywy jej męża odwalającego coraz to gorsze akcje, robi u widzów coś pokręconego z poczuciem moralności. To co obiektywnie jest dobre zaczyna wkurzać dlatego że przeszkadza postaci z którą się utożsamili, mimo że ta postać staje się powoli bandytą.