co mam 19 lat i siedzę na dupie w domu żeby się nie zarazić i tym samym innych zarażać to niektórzy moi znajomi to są upośledzeni, #!$%@? spotykają się normalnie chleją wódkę imprezują xdd a potem płacz jak się zarazi "Jak to przecież chodziłem w maseczce" debile #!$%@? tyle powiem #koronawirus
@muskel: I przez takich właśnie ćwierćmózgów będziemy siedzieć w domu kilka miesięcy zamiast miesiąc który by wystarczał by wszyscy obecnie zarażeni wyzdrowieli.
@muskel: to siedź w domu, w kilkudziesięcio milionowym kraju umarło z 300 osób głównie w wieku w którym się już jest jedną nogą w grobie, policja gnębi obywateli a pandemia jakby dziennie umierał milion. Ja się spotykam ze znajomymi, żyje normalnie zachowując środki bezpieczeństwa, nie utrzymuje kontaktu z wiekowymi członkami rodziny a jak ktoś siedzi w domu jak debil od miesiąca nie mając obowiązkowej kwarantanny to gratuluje wypranego mózgu, tak samo
Ten aktor i postać Ghula wg mnie nosił cały serial na barkach. Całość jest bardzo dobra ale jak pojawia się Goggins na ekranie, to zaczyna być jeszcze lepiej. #fallout #seriale
#koronawirus
@MlodyDziadzioSpamer: hehe, dobre, przejęzyczyłeś sie chyba pisząc lat
Komentarz usunięty przez autora
@Jendrej: no zaraził się, mój kolega studiujący na SGSP w Warszawie.. i w sumie to pół jego kompanii ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@wymiociny12
O wy to chłopy takie
Rozumiem spotkać się #!$%@? z jedną osoba gdzie w miejscowości nie ma codziennie nowych zakażeń ale gdzie codziennie są nowe 3-4 przypadki średnio xD