Wpis z mikrobloga

Mówię wam Mirki spod tagu #przegryw #blackpill #tinder #badoo #sympatia
Ustawiłem sobie wzrost na prawie 190 cm, #!$%@?łem zdjęcia na których można poznać że jestemw ciul nizszy i kobitki same piszę. Serio, tak to takie proste. Nawet jak mniej lub bardziej chamsko odpiszę że nie jestem zainteresowany to jeszcze odpisują "Ok, pa, to miłego dnia". Także na pochybel tym którzy każą wam trenowac gadkę czy inne bzdury typu kup jej kwiaty xD Jak sie urodzisz tak masz, feudalizm naszych czasów. Z fartem
  • 3
@JudeMason: No i po co robisz takie eksperymenty? I tak niczego nie dowiodą, bo wykonujesz je na zbyt małej próbie, bez opracowanego planu przeprowadzenia eksperymentu i jeszcze bierzesz sobie go bardzo emocjonalnie.
Dziewczyny też tak nie znajdziesz, bo zobaczy, że jesteś niższy i się zdenerwuje, że ją okłamywałeś. Po prostu tracisz czas
@Reretos: Dzieki za rady które oczywiście mają sens. Niemniej jednak chciałem przeprowadzić taki eksperyment by sprawdzić czy coś co zawsze uważałem za swoją największą wadę w wyglądzie rzeczywiście ma taki wpływ na moje hehe "powodzenie" z płcią przeciwną tak jak sugerują to blackpillowsy. No i okazało się że ma. Nie, nie przepprowadziłem zakrojonych badań na szeroką skale ble ble ble. Dla mnie to jest proste, zmieniasz wartośc jednej zmiennej na wejściu