Wpis z mikrobloga

po pierwsze to był program publicystyczno-rozrywkowy a nie wiadomości. Po drugie przeprosił, pokaż mi za które pomówienia i manipulacje przeprosili obecni pracownicy TVP?

@rybsonk: jak ty ich bronisz ahhahahahahaah publicystyczno - rozrywkowy xD
  • Odpowiedz
@rybsonk: aha, to jak był program publicystyczno-rozrywkowy to można bezczelnie pomawiać razem z Karolakiem za publiczne pieniądze. To już nie przeszkadza, ok, fajnie, że tak łatwo przychodzi Ci takie wyjaśnienie xD oni to zrobili z pełną premedytacją. Nie przeprosił z tego powodu, że przemyślał i zrozumiał, że faktycznie popełnił błąd, tylko #!$%@?ła się kolejna afera xD

zrozum, że ja nie bronię tvp ani pisu, napisałem to w pierwszym poście. Ja
  • Odpowiedz
najbardziej pluje na te śmieszne gmiby, co tyle lat pruły się na tvn, a teraz siedzą pod pierzynką i oglądają tvn24. No, ale to kwestia wartości przekazywanych przez rodziców - często nie wina tych sebków. Jak stary milicjant dekodera nie kupił, a opowiadał jak to w zawodówie ruchał holecką to wybór był ograniczony
  • Odpowiedz
można bezczelnie pomawiać razem z Karolakiem za publiczne pieniądze.

@Paruwkowy__Skrytorzerca: co? Brakuje ci argumentów to zaczynasz mi przypisywać coś czego nie powiedziałem? XD oczywiście, że nie można dlatego gdy się coś takiego zrobi to należy przeprosić i posypać głowę popiołem.

oni to zrobili z pełną
  • Odpowiedz
@rybsonk: Naprawdę wierzysz, że najbardziej popularny i wpływowy dziennikarz tamtych lat nie zweryfikował jednym kliknięciem konta na twitterze tylko od razu pobiegł do studia i mówił to co mówił? Akurat przed wyborami? I akurat to była córka głównego kontrkandydata? Nie uważasz, że to jest zbyt grubymi nićmi szyte?

No to jeżeli nie pamiętasz nastrojów z tamtych lat to może też miałeś 12 lat ( ͡° ͜ʖ ͡°
  • Odpowiedz
No i tu tkwi problem, że Ty wybierasz mniejsze zło. Ja nie popieram żadnej ze stron.

@Paruwkowy__Skrytorzerca: Świat nie jest taki jak w książkach dla dzieci, gdzie jest wyraźnie oddzielone dobro i zło, czarne i białe, stronniczość i obiektywność. Pokaż mi w 100% obiektywne medium (bo 99% to już mniejsze zło).
  • Odpowiedz
@rybsonk: ale czy ja powiedziałem, że takie istnieje? Nie. Powiedziałem, że publiczna nigdy nie była i nie będzie obiektywna. Z tym 99% mam nadzieję, że nie mówisz o tvn. Nie pokażę, bo nie ma takiego medium, to proste. Żeby był obiektywizm, musiałby być jawny dostęp do każdej ważnej informacji, żeby można było ocenić daną sytuację z wielu perspektyw. Czegoś takiego nigdy nie będzie. Szczególnie w dzisiejszych czasach wszelakiej dezinformacji.

wziąłem jeden z gorących postów sprzed 5 lat, zobacz co ludzie pisali. Dokładnie to samo co dziś, tylko w drugą stronę.
  • Odpowiedz
Mariusz Walter (w latach 1967-1983 członek PZPR) w lutym 1983 był rekomendowany przez Jerzego Urbana na stanowisko głównego konsultanta w planowanym zespole propagandowym, mającym poprawić wizerunek służb: SB, MO, ZOMO. Koncepcja utworzenia zespołu do spraw "czarnej propagandy" została odrzucona przez Gen. Kiszczaka. Otaczał się bardzo kontrowersyjnymi znajomymi jak np. Maciej Szczepański - polski publicysta i dziennikarz, działacz PZPR. realizował politykę propagandy sukcesu Edwarda Gierka, której był współtwórcą. W trakcie pielgrzymki do Polski
  • Odpowiedz
@ediz4: I dodatkowo zmanipulowana. W 3 minucie 33 sekundzie mowa o poprawkach senatu. Tyle że nie takie były poprawki Senatu, a to zwolnienie było juz w projekcie rządu. TVN tworzy narrację, że przedsiębiorcy powinni dziękować Senatowi czyli Po za to, że zwolnili ich od zusu. Zły PiS by ich nie zwolnił
  • Odpowiedz