Wpis z mikrobloga

recenzja najnowszego robota marki 360 - model 360 S6 Pro
Odkurzacz premium do dużych domów ( ͡° ͜ʖ ͡°)

-----------------------------------------
➡️Śledź mój tag #sebeksspoleca i Moje recenzje  ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-----------------------------------------

Odkurzacz 360 S6 Pro
⏩ 499.99$
▶️ Kod: 360S6PRO$499

➡️Od 2 tygodni testuje najnowszego robota marki 360 - model S6 Pro. Świetny. Wielka moc. Bardzo wygodny w obsłudze w app. A bateria nie do zajechania.

360 S6 Pro to kolejny już robot marki w mojej rodzinie. W ub roku kupiłem dla chrzestnego model 360 S7, samemu wczesniej go testując ( ͡° ͜ʖ ͡°) tamten model do dziś świetnie się sprawuje, bez najmniejszych kłopotów (wadą S7 jest tylko dość mala bateria i wysokość). Nowy model S6 Pro jest znacznie ulepszona wersją. Docelowo trafi do innego członka rodziny, któremu zależało na długim czasie pracy, mapach pięter i wygodzie (ma bardzo duży dom).

Odkurzacz kupiony na Gearbest w Preorderze, przyszedł dość szybko przesyłką Priority Line, bez VAT ( ͡° ͜ʖ ͡°)

➡️Robot 360 S6 Pro jest niewątpliwie modelem premium.

Robot ma moc 2200Pa, więcej niż mój Roborock s6, ale generalnie czy sprząta efektywniej ciężko stwierdzić. Oba robią to bardzo dobrze. Podobnie wyglądają też trasy. Robot znakomicie odnajduje się w przestrzeni. Czy to kierowany z bazy do konkretnego pokoju, czy też gdy został zaniesiony do danego pokoju.

Aplikacja jest bardzo funkcjonalna. Daje wiele wygodnych funkcji. Podział na pokoje i puszczanie robota do konkretnego pokoju, też w określonej przez nas kolejności (możemy np. wskazać, że najpierw sprząta salon, potem pokój dzieci itd). Mamy multimapy, czyli można zrobić mapy pięter. Bardzo rozbudowany harmonogram. Można na mapie zaznaczyć obszary, które robot ma omijać. W tym takie, które omija tylko mopując (czyli odkurzając posprząta dany obszar, np. dywan, a mopując na mokro ominie go). Świetnie to dziala.

Bateria jest fantastyczna. Pojemność 5200mAh (jak Roborock), ale czas pracy wgnie jest sporo dłuższy. Wg producenta odkurzy do 300m2, ja takich powierzchni nie mam, ale bateria schodzi bardzo wolno.

Mopowanie wygląda bardzo porządnie. Ma 200ml zbiornik wewnątrz robota (obok pojemnika na kurz), czyli inaczej niż w Roborocku S6, gdzie zbiorniczek na wode jest w przystawce mopujacej (w S6 140ml). No i jest 3 stopniowe elektroniczne sterowanie ilością wody do mopa (nie ma tego w Roborocku S6).

Głośność, a właściwie cichość robota zaskakuje. Na papierze w porównaniu do Roborocka s6 jest to różnica 5dB (53dB 360 S6 Pro vs 58dB roborock S6). Ale faktycznie jest bardzo cichy, bardzo. Sprząta z zacznie ciszej niż cichy Roborock s6.

Wizualnie jest bardzo elegancki, matowa biel. Fajna odmiana przy wszystkich tych błyszczących robotach. Jest też niższy niż poprzedni model 360 i chyba minimalnie niższy niż Roborock s6 (wjeżdża pod wszystkie moje meble).

Jest też pilot do sterowania robotem, jak ktoś lubi ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dawno nie miałem robota z pilotem. Robot ma też sterowanie głosowe.

Jak ktoś szuka robota do dużego domu, który posprząta go bez doładowywania, ma bardzo wygodne funkcje w App i możliwość praktycznie nieograniczonych ustawień wedle upodobań, polecam.
Kosztuje tyle, co Roborock S6 (czyli model premium Xiaomi, którego mam ok 9mcy), ale jest od niego lepszy. Ma lepsza baterię, lepszego mopa, ciszej sprząta. I bardziej elegancki( ͡° ͜ʖ ͡°)

➡️Obecnie do kupienia na Gearbest z darmową przesyłką Priority Line bez ryzyka VAT
⏩ 499.99$
▶️ Kod: 360S6PRO$499

#gearbest #360 #360s6pro #roborocks6 #chinskiecuda #itemyzchin #odkurzacz

sebekss - recenzja najnowszego robota marki 360 - model 360 S6 Pro
Odkurzacz premium...

źródło: comment_1586974137kIAsZ1L7DztwbyHIODhHTd.jpg

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach