Aktywne Wpisy
Potifara +29
„Nie, ale tak szczerze, to Wiewiór ma rację. W momencie kiedy powiesz — zdradzałeś dziewczynę — nie atakujesz dziewczyny, atakujesz gościa, o którym to mówisz" - Rafał „Takefun" Górniak w trakcie dzisiejszego programu federacji FAME podczas swojej transmisji na żywo.
Przypominam, że Maksymilian Wiewiórka kilka miesięcy temu nazwał Amadeusza Roślika alfonsem, a następnie dodał, że zdradził swoją byłą już partnerkę i zarazem matkę dziecka.
Rafale, rozumiem, że zdanie matury po kilku próbach
Przypominam, że Maksymilian Wiewiórka kilka miesięcy temu nazwał Amadeusza Roślika alfonsem, a następnie dodał, że zdradził swoją byłą już partnerkę i zarazem matkę dziecka.
Rafale, rozumiem, że zdanie matury po kilku próbach
falden +11
Nazywanie ,,pisowskim'' kanału z Mellerem, Matczakiem, Tede, Wargą i Raczkiem to jakiś wyższy poziom odklejenia. xD
#kanalzero
#kanalzero
#codziennakidawa #bekazpodludzi #bekazlewactwa #polityka
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@soosh071: ?? nie łapię,
@soosh071: czyli jeśli coś niewygodne to usuwamy wpisy, świetna dyskusja, takie to pisowskie
a z tym multi to mnie rozbawiłeś, ciekawe który mój drugi nik.
poczekamy, choć wiem jaki będzie wynik, pewnie oni też z układu są. :)
@soosh071: zauważ, że staram się grzecznie do Ciebie odpisywać, podałem źródło, które rozwiązuje Twoje zmartwienia, w odpowiedzi skasowałeś post i zgłosiłeś do moderacji. Nic złego do Ciebie nie napisałem. art był z RMF więc w czym problem?
Z Twojej strony gówno-źródła itd.
Jedna zasadnicza sprawa skoro ukradli to dlaczego do dzisiaj nikt nie postawił im zarzutów? w czym problem tyle lat i
@soosh071: to wystarczy widać, dyskusja na poziomie. Rozmawiamy, a Ty kasujesz niewygodne dla siebie odpowiedzi. Dodatkowo składasz donos jako sygnalista. ehh
Anuluj, anuluj głosowanie bo przegramy, podobne prawda....
@soosh071: ciekawe kto kłamie.
@soosh071: a to ten wyżej to niby multi :) świetnie wybacz aż taki debil bym nie był. chyba drugi link podany przez google. więc podałem, ciągle słyszę jak to 19mld wyparowało, więc zastanawia mnie dlaczego pis nie
Czy na prawdę Matiego i resztę ekipy nie stać na mniejszych jełopów?