Wpis z mikrobloga

Usuwam gówno-źródła. Tylko tyle, możesz sobie grzecznie opinie opisać.

@soosh071: zauważ, że staram się grzecznie do Ciebie odpisywać, podałem źródło, które rozwiązuje Twoje zmartwienia, w odpowiedzi skasowałeś post i zgłosiłeś do moderacji. Nic złego do Ciebie nie napisałem. art był z RMF więc w czym problem?
Z Twojej strony gówno-źródła itd.
Jedna zasadnicza sprawa skoro ukradli to dlaczego do dzisiaj nikt nie postawił im zarzutów? w czym problem tyle lat i
To mój wpis, więc ja decyduję o treści, to po drugie.

@soosh071: to wystarczy widać, dyskusja na poziomie. Rozmawiamy, a Ty kasujesz niewygodne dla siebie odpowiedzi. Dodatkowo składasz donos jako sygnalista. ehh
Anuluj, anuluj głosowanie bo przegramy, podobne prawda....
@vito2012: No tak, skasowałem linki. Z obu kont, ponieważ to był ten sam link z tym samym opisem, wiec nie wiem czy przepisałeś po koledze kropka w kropkę czy jednak multi. Ot i cała tajemnica.
No tak, skasowałem linki. Z obu kont, ponieważ to był ten sam link z tym samym opisem, wiec nie wiem czy przepisałeś po koledze kropka w kropkę czy jednak multi. Ot i cała tajemnica.

@soosh071: a to ten wyżej to niby multi :) świetnie wybacz aż taki debil bym nie był. chyba drugi link podany przez google. więc podałem, ciągle słyszę jak to 19mld wyparowało, więc zastanawia mnie dlaczego pis nie
@vito2012: Ja tylko wstawiłem śmiesznego mema, chodzi o to że kandydatka na prezydenta dla się złapać dziennikarzom na głupiej odpowiedzi. Podobnie jak nie wiedziała CK to jest opłata prolongacyjna ;). To beka z niej a nie zarzut że ukradli :)