Wpis z mikrobloga

nieszczelność VATU, niekorzystne umowy energetyczne z Rosją itp.

Afera taśmowa, która pokazała, że „państwo polskie istnieje tylko teoretycznie” a interes narodowy wyparty został interesem prywatnym biznesowo-politycznych elit.

Afera Amber Gold – usilnie zamiatana pod dywan

Afera reprywatyzacyjna

Afera stoczniowa – czyli doprowadzenie polskich stoczni do upadku Afera hazardowa

Próba doprowadzenia LOT do upadłości

Afera autostradowa, która doprowadziła polskie firmy do upadłości

Afera stadionowa

Afera wyciągowa

Skok na OFE i ograbienie Polaków z
  • Odpowiedz
@Zarzadca to nie jest moja partia i na nich w wyborach nie będę głosować, mnie tylko #!$%@? jak krótka jest twoja pamięć i za każdym razem będę to wklejać jak się będziecie spuszczać nad PO, jesteście strasznie przesiąknięci polityką albo zwykłymi trollami 60 groszy za wpis.mowie tu o ludziach z PO i PIS.
Homonto wam założyć i orać wami pole bo logicznie myśleć nie potraficie, mówię to o ludziach z tych dwóch
  • Odpowiedz
Ja 500+ nie pobieram bo nie mam dzieci jak i innych benefitów więc skończ #!$%@?ć.
Zamiast merytorycznych argumentów rzucasz mi wyświechtane hasełka że jestem z PIS i biorę 500+ , gratulacje bo to znaczy że żadnych argumentów nie masz trollu polityczny.
  • Odpowiedz
@Jachnucy: wypisałeś jakieś gówno warte hasła typu podniesienie podatku VAT, no ciekawe co miał zrobić rząd z wizją kryzysu przed sobą i pustym budżetem jak nie właśnie podnieść VAT, o VAT to sie można czepiać Pisowców którzy tą podwyżke przedłużyli mimo dobrej koniunktury
  • Odpowiedz
@Jachnucy: to samo z przedłużeniem wieku emerytalnego, każdy w miare rozgarnięty ekonomicznie człowiek wie, że było to konieczne żyby utrzymać przy życiu nasz system emerytalny, ale lepiej wypisać populistyczne hasełka tak jak pan Kaczyński każe, tfu na ciebie
  • Odpowiedz