Wpis z mikrobloga

O co chodzi z tym Uncharted w PS+? Pokazało mi że mam wersję CD i muszę usunąć, więc usunąłem i teraz mam "Niedostępne do kupienia" i "Nie możesz kupić tego produktu z następujących powodów: Masz już Uncharted 4 Multiplayer Currency", a w zakłądce PS+ wyświetla mi tylko Dirta (°°

#ps4 #psplus
  • 16
@Redov: Wszedłem przez Biblioteka -> Zakupione. Ale w PS+ nadal nie zmieniło się info i jest "Niedostępne do kupienia". Sony robi niezłą fuszerkę, gdzie do nich najlepiej pisać? Bo mam jeszcze problem przy kazdym pobieraniu musze podawać danę karty bo odnotowano logowanie na innej konsoli niby.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Majronn: wejdz na store z kompa albo tel, kliknij swój awatar i pozniej lista elementów do pobrania i tam powinno być Ja mialem to samo i chyba to tak zrobilem z tego co pamiętam. Mam teraz normalnie zainstalowane o jest w zakupionych a nie w bibliotece plusa. Jak wejdew stora na konsoli to dalej jest niedostępna do pobrania
@mechaos: Dalej lipa.

Przykro nam, że doświadczasz trudności.

Nasz zespół PS Store bada obecnie tę kwestię, a wkrótce problem zostanie naprawiony.

Jeśli do końca przyszłego tygodnia problem będzie nadal wystepował, daj nam znać.

Mam nadzieję, że to pomoże. Jeśli jednak masz jakieś pytania, daj znać!

Odpisałem im teraz.