Aktywne Wpisy
Yuri_Yslin +18
Przed chwilą czytałem tu dyskusję mirków i dowiedziałem się, że w stolicy potężny budowlaniec kasuje średnio koło 50k za wykończenie mieszkania 60m^2.
Z całym szacunkiem dla wszystkich obecnych na tagu mirków budowlańców, ale IKS DE. To pokolenie płatków śniegu naprawdę płaci Wam 25k miesięcznie za wiercenie i mizianie ścian/podłog klejem? xDDDD
Gdyby mi ktoś rzucił taką cenę, to bym go po prostu zabił śmiechem i zrobił to samemu. W czasach, gdy WSZYSTKO jest w internecie, pokazane na przykładach, a najgorsze, co może się stać po złym wykończeniu to krzywe płytki i nierówne kolory ścian, ludzie naprawdę aż tak nie szanują swoich pieniędzy?
Rozumiałbym
Z całym szacunkiem dla wszystkich obecnych na tagu mirków budowlańców, ale IKS DE. To pokolenie płatków śniegu naprawdę płaci Wam 25k miesięcznie za wiercenie i mizianie ścian/podłog klejem? xDDDD
Gdyby mi ktoś rzucił taką cenę, to bym go po prostu zabił śmiechem i zrobił to samemu. W czasach, gdy WSZYSTKO jest w internecie, pokazane na przykładach, a najgorsze, co może się stać po złym wykończeniu to krzywe płytki i nierówne kolory ścian, ludzie naprawdę aż tak nie szanują swoich pieniędzy?
Rozumiałbym
ryzu +21
my już pod aresztem śledczym, #budda pdw
Wreszcie udało mi się na niego uzbierać troszkę coinsów. Sprzedałem Ronaldinho Mid, Blanca Mid, karty takie jak Telles HL, Da Costa FB, do których wrócę, do tego trochę szrotu z klubu, dołożyłem 1.1kk, który leżał luzem i oto jest. Zobaczymy czy jest wart tylu coinsów i czy w tej fifie też sprawia dużo funu tak jak w poprzedniej. Obok siebie będzie miał Vieire Mid, więc powinien dać radę ( ͡° ͜ʖ ͡°) Moja druga najdroższa karta w klubie, oby śmigał jak p------y w środku pola. Dziękuję, pozdrawiam.
#fut
Edit. Jednak się dodał, ale trzeba wejść głębiej w posta, bo na głównej go nie widzę xd Wykop..