Wpis z mikrobloga

Rozwiązanie wieczornej zagadki!

Wczoraj swoje urodziny świętowała pewna dziewoja i z tej okazji postanowiłem zrobić małą zagadkę dotyczącą jej wieku. Wygrałem ja, bo najpopularniejszą odpowiedzią była odpowiedź zła XD

Wyniki:
67 głosów - 30 lat (KEK XD)
50 głosów - 15 lat (ODPOWIEDŹ POPRAWNA)
30 głosów - 18 lat
28 głosów - 21 lat, 27 lat
19 głosów - 24 lata

Wniosek? Legitymujcie dziewczyny przed wpuszczeniem do łóżka XD

Poniżej zdjęcie solenizantki, której życzymy samych sukcesów w życiu.

#prokuratorboners #ladnapani #slodkijezu #dupeczkizinstagrama
Pobierz MikelsonLFC - Rozwiązanie wieczornej zagadki! 

Wczoraj swoje urodziny świętowała p...
źródło: comment_1586397690N5ONJVGaKH35S1pXT73rzQ.jpg
  • 22
@MikelsonLFC:
Nieistotne jest ile ma. Istotne na ile wygląda. W tej tapecie wygląda na 30+ i prawdopodobnie z minus 3 punkty w skali Ruchensteina (bez tapety, albo z delikatniejszą i zrobioną ze smakiem miałaby pewnie +3).
Co tym pannom w głowie siedzi? Środek dnia, słońce, plaża, szorty i tenisówki, a tapeta jak na wieczorową imprezę w nocnym klubie z #!$%@? światłem i striptizem.
Na tej focie wyżej chociaż strój jak trzeba,
Pobierz brass - @MikelsonLFC: 
Nieistotne jest ile ma. Istotne na ile wygląda. W tej tapecie...
źródło: comment_1586398556oHKsXKUzZWqZUQG1jjefEA.jpg
@brass: Zgoda, ale 15 ma dopiero dzisiaj, a wygląda na dużo starszą już od pewnego czasu. Poza tym to taki ogólny wniosek, nieco prześmiewczy z tym dosłownym legitymowaniem, jednak warty czasami zastanowienia się w dobie tych zbyt dojrzale wyglądających nielegalnych dziewczyn.
@szpongiel: język jest elastyczny i podlega bez przerwy ciągłym zmianom i takie sformułowania z czasem są dozwolone w języku potocznym, bo tak się po prostu przyjmie i tak też przyjęło się z solenizantem, czyli osobą obchodzącą urodziny lub imieniny. Tak więc najpierw zasięgnij wiedzy, a potem się #!$%@? o jakieś pierdoły.
@system_hydroponiczny: Łatwo jest łatwo żyć. Ale często to mocno przytłacza po pewnym czasie i takie popularne dziewczyny, które nie są zbyt silne psychicznie, popadają w depresje itp, bo tego już jest za dużo i nie potrafią sobie poradzić z tak dużym zainteresowaniem.
@pi73r:
Nie na tej focie, kocie. Na tej z sondą. To raz.
Nie wszystkie 30+ mają zmarchy. To dwa.
Z taką tapetą nie widać żadnych zmarch. To trzy.