@uzytkownik_zablokowany: docelowo miałem post z masą błędów zrobić, począwszy od "chej" po "OPsraniec". Jednakowoż, w trakcie się rozmyslilem, a zapomniałem zeedytowac. Pszepraszam ( ͡°ʖ̯͡°)
@Habemuspapam69: Jeśli miałbym powiedzieć kogo w życiu najbardziej nienawidzę to powiedziałbym, że ludzi. Ludzi, którzy wyrzucają zwierzę jak śmiecia. Jeszcze do lasu, jeszcze w tym czasie. Co taki ktoś ma w głowie? #!$%@?, nic. Chwała Tobie Papa, jesteś wielkim Polakiem.
@psychozamialabycalenickzajety: biorąc pod uwagę że mamy XXI wiek, powszechny internet i naprawdę masę możliwości żeby go komuś wydać jak nie można by się było nim zaopiekować. Ludzie to kur*y.
edit: po zatrzymaniu laziem prawie pol godziny w rejonach gdzie go znalazłem, szukając jego rodzeństwa. Poza kartonem parę metrów dalej nic nie znalazłem.
@uzytkownik_zablokowany: Jeżu, to piesełek jest i to malutki. Kurde pisać na klawiaturze umie, po polsku, zrozumiale i nawet ogarnia ze jest „h” i „ch”, a Ty się czepiasz, ze błąd ortograficzny jakiś?! Rly?
@koniu9191: no u moich rodziców to właśnie będzie kolejna leśna znajdzka. Najstarszy obecnie pies u nich ma 14 lat, i jakiś #!$%@?*n zostawił go przywiazanego wokol drzewa za szyję i ogon. Pies był na tyle wystraszony, że przez kilka dni w domu załatwiał się pod siebie. Był cholernie agresywny przez parę lat, dopóki sam się nie wykastrowal.
W Japonii ludzie z tatuażami są wypraszani z restauracji, siłowni i innych miejsc publicznych. Tatuaże nie są tam mile widziane. Dla Japończyków to redflag i powód do traktowania takich ludzi z dystansem.
Nie mam jeszcze imienia bo pan dopiero znalazł mnie na drodze w lesie, i ledwo zdążył mnie wykąpać i wyszczotkowac. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#smiesznypiesek
a dobry Mirek widać jesteś
edit: po zatrzymaniu laziem prawie pol godziny w rejonach gdzie go znalazłem, szukając jego rodzeństwa. Poza kartonem parę metrów dalej nic nie znalazłem.
Komentarz usunięty przez moderatora