wtf, zamowilem paczke na #allegro z dostawa #inpost, sms z kodem odbioru nie przyszedl, na mailu takze pusto, sprawdzilem spam i takze brak, wedlug trackingu paka jest juz w paczkomacie..
@Micros: oby, podalem swoj drugi nr tel, ktory jest w dualu i sie boje, ze paczki teraz nie odbiore ( ͡°ʖ̯͡°) chca, zeby szybko odbierac paczki, ale sami tego nie umozliwiaja @pietrek16: mam appke, ale na inny numer zarejestrowana
@Szimu: Inpost ma dzisiaj jakieś problemy. U mnie nie dało się otworzyć paczkomatu zdalnie a powiadomienia z aplikacji np o wyjęciu paczki dostałem z kilkugodzinnym opóźnieniem
@Halo_To_Ja: #!$%@? mac, napisalem wyzej, ze mam appke, tylko na inny numer zarejestrowana, a zamowilem na drugi.. paczke juz odebralem, przyszedl sms z opoznieniem, albo dlatego, ze napisalem do supportu
@Halo_To_Ja: wina serwerow, przyszly dzisiaj 2 paczki do paczkomatu, obie zbugowane, jedna kurierem - kurierem dotarla bez problemu, z appka tez sa problemy - nie moge przez appke otworzyc paczkomatu (kiedys nie bylo z tym wiekszego problemu), mam polaczony smartwatch z powiadomieniami z inpostu i co 5-10 minut mi zegarek wibrowal z powiadomieniem, zeby odebrac paczke xD jeszcze 2-3 paczki w tym tygodniu do mnie przyjda, zobaczymy jakie cuda tym razem
@pietrek16: mam appke, ale na inny numer zarejestrowana
Komentarz usunięty przez moderatora